De bedste varme løsninger

July 14

De bedste varme løsninger

Energibesparelser er blevet et vigtigt emne i de seneste år, efterhånden som folk bliver mere interesseret i at sænke nytte omkostninger og reducere skader på miljøet. Den bedste varme løsning til boliger og virksomheder afhænger af en række faktorer: placeringen af dit hjem eller forretning, vejr og det formål, at den varme løsning vil tjene.

Strålevarme gulve

Nybyggeri og ombygninger projekter har begyndt at bruge strålende gulvvarme, en miljøvenlig og omkostningseffektiv løsning. Det var udviklet til boliger med fliser og beton gulve, især i kældre, køkkener og bad, at fordele varmen via gulvet. Varmelegemer, eller strålevarme kabler og paneler, er installeret under fliser eller beton og kan være enten elektrisk eller vandbaseret. Hydronisk kabler skal være tilsluttet en kedel, mens elektrisk kan køre gennem en termostat. I gennemsnit, tager strålevarme gulve ca 30 til 60 minutter til varme til deres ønskede temperatur. De kan også være room-specifikke, hvilket betyder, at forskellige temperaturer kan indstilles til forskellige rum i hjemmet. Disse gulve øge værdien af hjemmet og hjælpe med at forhindre spredning af støv og allergener ofte forårsaget af tvang-air systemer.

Hydronisk varme

Især nyttigt længere nordpå hydronic varme bruges i vintermånederne til at støtte i smeltende sne i indkørsler og fortove. Denne kilde til opvarmning er også populære for pools, drivhuse og garager. Meget ligesom strålevarme bruger det en slange system, der er installeret under beton eller asfalt, der forbinder til en kedel i hjemmet til opvarmning. Hydronisk varme er lydløse, og den høje effektivitet af systemet fører til mindre elregninger. En anden fordel ved hydronic opvarmning er, at materialerne, der bruges til at lave slangen har en lang levetid; opvarmningen kan vare op til 25 år før skulle udskiftes.

Solvarme

Solar panel installation kræver en stor up-front investeringer, men returnerer udbytte over årene. Der er passive og aktive systemer, aktiv, at være et system, der forbinder til pumper, ventiler og andre kontrolenheder inde i hjemmet. Disse er dyrere end passive systemer, som er simpelthen placeret på taget af et hjem til at gøre deres arbejde. Den vigtigste faktor i solvarme er placering. Paneler systemer kræver næsten non-stop sollys, hvilket betyder, at områder, der fryser ofte eller er ofte overskyet ikke er gode kandidater til solenergi. Solpaneler er ideel til områder, der er i nærheden af ørkener som en måde at varme vand systemer inde i hjemmet på en lave løbende omkostninger.

Tankless vandvarmere

En tankless vandvarmer sparer energiomkostninger ved at levere varmt vand, når det behøves. Mest traditionelle varmeapparater holder et stand-by eller reserve af vand til rådighed, men tankless varmelegemer forelaegge det on-demand. I en vandvarmer tank, skal det varme vand fylde op, før det kan bruges. I en tankless enhed løber det kolde vand gennem enten en elektrisk kobber coil eller gas-drevne spole, som varmer det kolde vand. Livsforventningerne af tankless vandvarmere er mindst 20 år. Meget gerne solvarme, tankless vandvarmere kræver en upfront investeringer men give et højere afkast investeringer over en periode.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com