De bedste vegetabilske fødevarer for grøntsager

June 7

De bedste vegetabilske fødevarer for grøntsager

Planter har brug for en nærende kost, så meget som du gør; overveje, hvordan at fodre dine grøntsager godt, så de vil gøre det samme for dig. Haver har brug for ekstra næringsstoffer til at reparere forarmet jord, afbalancere dårlig jord og forberede vegetabilske senge til en ny sæson. Long-voksende afgrøder som tomater kan kræve ekstra fodring så de producerer godt hele sæsonen. Det er værd at fodre dine planter økologisk fordi du høste afgrøder vil være sundere for dig og din familie. Så købe økologisk gødning eller lave dit eget for en velnærede køkkenhave.

Kommercielle gødning

De vigtigste næringsstoffer er nødvendige for at dyrke grøntsager er nitrogen, phosphor og kalium. Planter kræver disse vigtige næringsstoffer i store mængder, og hvorfor kommercielle gødning vil oftest være en formel mix af dem. 10-10-10 gødning, for eksempel, er en blanding, der indeholder 10 procent kvælstof, 10% fosfor og 10 procent kalium. Arbejde kommercielle organisk gødning i jorden i foråret før plantning og tilføje flere intervaller til en køkkenhave i hele vækstsæsonen, baseret på specifikke mærke instruktioner.

Økologisk kompost

"Grøn" vegetabilske fødevarer kommer fra din egen kompostbunke. Vegetabilske scraps, blade og andet organisk materiale til kompost skaber en rig jord tilsætningsstof, der vil give din have frodige, sunde grøntsager. Brug kompost til at berige jorden i efteråret når clearing ud brugte planter og forberede haven for vinteren. Bruge det i foråret til klar senge til udplantning. Kompost kan indarbejdes i en grøft gravet sammen med rækker af grøntsager i midt i sæsonen. Yard besaetningsartikler kan bruges rundt i bunden af planter som barkflis. Tillad altid kompost at bosætte sig i haven før plantning for at undgå brændende rødder eller planter.

Kompost Tea

Kompost tea er let at foretage fra gylle fra plante-ædende dyr som køer, heste og høns. En meget potent kompost tea kan fremstilles af kanin efterladenskaber. Den bedste gylle skal bruges kommer fra dyr, der opdrættes økologisk foder, absolut feed uden tilsat hormoner eller pesticider. En måde at gøre te er at suspendere en jute eller musselin taske med gødning i gallons af vand i et par dage. Bryg er klar, når gødningen har grundigt farvet det, så posen er fjernet og te kan hældes på eller rundt i området til at blive plantet. Kompost tea kan også bruges i midten af voksende sæson at opdatere jorden for næringsstoffer-sultne planter som tomater.

Grøngødning

Grøngødning er planter, der anvendes til foder planter. De kan være jorden op planter, plantedele eller pløjet under efterafgrøder. Bælgplanter gør en fremragende grøngødning. University of Florida udvidelse rådgiver for at pløje under et dække afgrøde af bælgplanter, når det handler om halv-vokset. Planterne er på peak kvælstof potentielle derefter og pløjning dem i jorden tilføjer magtfulde næringsstoffer til haven. Det tager et par uger til processen med nitrifikation, når kvælstof og andre plantenæringsstoffer er brudt og udgivet i jorden. Derefter kan den nye grøntsag afgrøde plantes i beriget sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com