De bedste Vibrationsdæmpende handsker

November 17

De bedste Vibrationsdæmpende handsker tilbyder en kombination af funktioner, der giver den største beskyttelse og udvidede komfort for de hårdeste job. Højere-end Vibrationsdæmpende handsker er dyrt men er typisk bedst at forebygge vibrationer-relateret træthed og skade. Heldigvis er der en række forskellige stilarter og typer til at passe jobkravene og frekvens af brug.

Materialer og funktioner

Vibrationsdæmpende handsker skal være holdbare til at udholde stress af tunge job som jack hamring, nitning, slibning, slibning, nedrivning, tung konstruktion, montage og fabrikation. Gris og gedeskind læder er ansat på palm for maksimal holdbarhed. For øget vibrationsreduktion, klud, skum bruges luft-blære eller gel pads på maksimale stress områder. Elastiske og åndbare materialer såsom spandex anvendes på bagsiden af hånden til at forbedre komfort og pasform, specielt til brug i varmt klima eller betingelser. Nogle stilarter omfatter elastisk eller Velcro håndled stropper til at holde snavs ude under rodet arbejdspladser. Mens de bedste handsker forsøge at medtage så mange af disse funktioner som muligt, bør i sidste ende job betingelser diktere hvilke funktioner din handske skal have. Hvis du skal arbejde i kulde, vil ikke åndbart spandex skær være så vigtigt som ekstra foring og en fuld læder dækker for varme. Beskidte job, kigge efter en kvalitet håndledsrem at holde savsmuld eller gløder pyntelisterne handsken.

Certificeringer

De bedste Vibrationsdæmpende handsker vil blive certificeret af den amerikanske nationale standarder (ANSI) Institute, europæiske Norm (da) og/eller International Organization for Standardization (ISO). Alle disse uafhængige regulerende organer sats arbejdshandsker til ergonomi, sikkerhed og styrke.

Mærker og omkostninger

Generelt, prisen følger kvaliteten for konstruktion værktøjer og materialer. De bedste Vibrationsdæmpende handsker giver upåklagelig holdbarhed, fleksibilitet og komfort. En acceptabel par Vibrationsdæmpende handsker omkostninger omkring $20-$30. For den bedste kvalitet, forvente at skulle betale et minimum af $40-$80. Mærker som årti, Ergodyne, Impacto og Valeo tilbyder en række populære stilarter til at passe dine arbejdsforhold og dit budget.

Advarsler

Ifølge Science Daily, er 1,5 millioner amerikanske arbejdere udsat for regelmæssige hånd-overføres vibrationer. Af disse er lider omkring halvdelen af en tilstand kaldet vibration hvide fingre, der forårsager følelsesløshed og snurren på grund af begrænset blodgennemstrømning og vaskulære skader. Forskere undersøger virkningerne af vibrationer anbefaler at de udsat for selv mindre vibrationer bære Vibrationsdæmpende udstyr som handsker, at reducere risikoen for disse sundhedsmæssige problemer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com