De elektriske standarder til huset ledninger

October 17

De elektriske standarder til huset ledninger

De fleste boligejere tager elektricitet for givet. Nogle ved hvordan man ændre en stikkontakt eller et stativ, men den gennemsnitlige boligejer kender formentlig lidt om regler og bestemmelser, der styrer hans husholdningsbrug elektricitet. Den nationale elektriske kode er det primære standard, den mest udbredte kode i verden. De fleste samfund og stater har vedtaget det som lov. Det sætter standarder for alle husholdninger og andre ledninger.

Forretninger er reguleret

Koden angiver grænser for antallet af forretninger, der kan tilsluttes til et enkelt kredsløb, som vil variere noget med opførelsen af huset. Det mandater mindst en stikkontakt eller lys stativ for hver 575 kvadratfod af rummet i et hus. Forretninger langs bunden af en væg skal være inden for 5 1/2 fod i gulvet og ethvert punkt langs væggen skal være inden for 6 fod i en stikkontakt, ikke tælle døråbninger og andre rum. Dette er at skære ned på brugen af forlængerledninger.

Nogle GFCI forretninger har mandat

Udendørs forretninger, dem i et badeværelse eller andet område inden for 6 fod af vask og alle køkken countertop forretninger skal være ground fejl kredsløb interrupters eller GFCIs. GFCI forretninger er slags minicircuit afbrydere, kabelforbundet så hvis kredsløbet er afbrudt eller kortsluttet, en switch i at forretningen vil rejse for at slukke. GFCI forretninger wired i et kredsløb vil deaktivere alle forretninger på banen, hvis man rejser.

Nogle Separate kredsløb er påkrævet

Indbygget apparater såsom klimaanlæg, opvaskemaskiner, ovne, cooktops, etc., hver skal være på et separat kredsløb. De kan ikke tilsluttes til kredsløb med andre apparater, lys eller afsætningsmuligheder. Tøjvask forretninger kræver en separat 20-amp kredsløb og elektriske tørretumblere skal have en separat 240-volt kredsløb. Køkkener skal have mindst to separate 20-amp kredsløb ikke leverer lys eller andre forretninger i huset. Køkkenbordet afsætningsmuligheder skal normalt fodres af begge køkken kredsløb.

Switches er reguleret

Alle beboelige værelser, entre eller andre rum skal have en switch til at styre belysningen i området, enten en permanent installeret holdeanordning eller en lampe, der er sluttet til en stikkontakt. En lyskontakt i køkkener og badeværelser skal styre en permanent installeret lys, ligesom en overhead armatur.

Ringe til en elektriker med spørgsmål

Licenseret Elektrikere i alle stater er uddannet i NEC og skal følge reglerne i nybyggeri, ombygning eller reparation. Kontakt en autoriseret elektriker spørgsmål eller bekymringer med elektriske koder eller installationer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com