De fleste unikke trægulve

May 27

De fleste unikke trægulve

Installere et trægulv i dit hjem kan være en væsentlig beslutning. Stedet for at følge de standard konventioner for at bruge eg eller nogle andre fælles hårdttræ gulv type, installere nogle unikke trægulve. En utraditionel hårdttræ gulv kan give din stil et look, der ikke kan opnås med andre gulvmaterialer og hjælper med at gøre dit hjem interiør design skiller sig ud.

Bambus gulve

Ved hjælp af bambus som din hårdttræ gulv materiale giver et unikt udseende til dit gulv. Bambus gulve har tendens til at være lysere end de fleste andre materialer og ovntørret tilgang til at gøre bambusparketgulve gør overfladen meget hårdt. Bambus tilbyder også det ekstra element for at blive mere miljøvenlig end eg eller nogen andre træ-baserede gulvbelægning fordi bambus gror ud igen meget hurtigt.

Nødlidende gulve

Når folk begyndte at købe rippet blå jeans som helt nye, blev de en favorit tøj tendens. Nu, hvor ideen er flyttet til hardwood flooring så nødlidende er gulve en unik type gulv design. En nødlidende hårdttræ gulv er standard gulvbelægning materiale, der er blevet modnet for at give det en rustik og "slidt i" look.

Hånd skrabet gulve

Størstedelen af hårdttræ gulvbelægning materialer til rådighed er alle blevet korrekt skåret og gammeldags ved hjælp af maskiner. En hånd-skrabet gulvet bruger materiale, der blev skåret og dannet helt i hånden. Du kan se grooves fra de værktøjer, der skabte den flade del af dit træ og føle manglerne, når du går på tværs af gulvet.

Bolivianske palisander/Morado

Bolivianske palisander/Morado hårdttræ gulvbelægning materialer sker naturligvis, men de farver og mønstre er så sprøde at gulvmateriale ligner det var gjorde maskinen. Farverne i dette træ er en skarp kontrast mellem brun, rød, gul og orange. Mønstrene væver ind og ud og oprette en af de mest individualiseret flotte trægulve tilgængelige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com