De forskellige farver på kunstgræs

October 28

De forskellige farver på kunstgræs

Kunstgræs er ikke kun for sportsstadionerne. Mange producenter gør kunstgræs designet til brug i hjemmet, og det er tilgængelig i en række forskellige farver til dine behov. Dette græs er let at installere, er lav vedligeholdelse og behøver ikke kunstgødning eller ukrudtsmiddel, som kan løbe ind i vandveje eller andre områder af din værftet. Bestemme dine behov før afvikling på en farve.

Ved hjælp af kunstige græs

Kunstgræs er med til at give udseendet og fornemmelsen af ægte græs i områder hvor græsset ikke gror, såsom i skyggefulde steder, eller i stærkt trafikerede områder. Børn og hunde kan især slides virkelige græs hurtigt, forårsager brune pletter eller stier af ingen græs på alle hvor de spiller. Dette sker også i områder hvor du konfigurere barn eller voksen aktiviteter, såsom en badminton net eller basketball mål. Kunstgræs, som kan kræve en nedbrudt granit base og ukrudt barriere, holder sin farve og eliminerer problemet med nøgne pletter samtidig fjerne behovet for at klippe, vand og befrugte.

Fælles farve

Den mest almindelige farve for kunstgræs er grønne til at efterligne udseendet af ægte græs. Det kan synes at valget af green er simpel, men der er mange nuancer og sorter at vælge imellem. Gå til dybe grønne nuancer, vælge en lys grøn at grænser på lime-grøn eller Vælg næsten enhver nuance i mellem. Nogle virksomheder tilbyder tofarvet græs, som blander en mørkere og lysere nuance af grøn i den samme roll af kunstgræs for et mere naturlige look når installeret i din værftet.

Dekorative

Modregning områder af din værftet er enkel med dekorative farver af kunstgræs. Hvis du elsker din naturligt græs, men ikke kan lide snavs stier lavet af høj trafik, line netop disse områder med en tan, brun eller mursten-rød farve af kunstgræs. Denne højdepunkter veje, hvilket gør det mere sandsynligt folk vil forblive på dem og off din græs, mens de resterende i et relativt neutralt farveområde. Dette hjælper også definere ø områder af din landskabspleje, så du kan sætte dem ud fra resten af din yard med farve. Dette er især nyttigt i områder, der har vand funktioner – eksempelvis hvor græsset bliver for meget oversprøjtning og forbliver mudret.

Dristige og lyse

For mere indflydelse, gå til lyse farve, der matcher din personlighed eller hjælper med at forbedre din landskabspleje. For eksempel, fremvise dine foretrukne sportshold ved at installere kunstgræs i form og farve af holdets logo som en del af din landskabsarkitektoniske design. Dette virker på en bjergskråning og på fladt terræn. Hvis du har børn, der ønsker et legeområde, installere figurer af forskellige farver, som en blå trekant, gul cirkel og rød firkant, omkring deres legeredskaber. Når du laver et sportsområde i din værftet, definere det med tynde linjer af hvide eller gule kunstige græs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com