De forskellige typer af espressomaskiner

April 26

Mange kaffe forbrugerne finder Café kvalitet espresso kan ofte genskabes i hjemmet. Dog med en vifte af espressomaskiner på markedet, hvordan du afgør som maskine er bedst?

Foråret stempel løftestang manuelle maskine

Én type af manuelle maskine har en fjeder stempel løftestang. På denne model er der en løftestang, der opererer en fjeder, bruges til at presse vandet igennem kaffegrums. Når vandet er klar, brugeren kan trække håndtaget ned, "cocking" maskinen, og når håndtaget slippes kaffen hældes gennem haven.

Direkte løftestang manuelle maskine

Direkte løftestang maskiner kræver, at brugeren er i bekæmpelse af ikke bare før infusionen, eller hvor lang tid vandet hviler over i haven, men også pumpen. Det betyder, at brugeren styrer trykket af vandet over i haven.

Den semi-automatiske maskine

Semi-automatiske maskiner er favoritter til mange mennesker. De giver automatisk kontrol for temperatur og damp vandtryk inde i maskinen. Men de giver mulighed for brugerstyret pumpning. Med andre ord, brugeren slår pumpen til at starte udvinding og slukker det stoppe processen. Hvis du er hakke omkring Hvornår espresso skud bør afsluttes, giver en semi-automatisk maskine større frihed.

Den automatiske maskine

Automatiske maskiner er mere praktisk for de fleste brugere, fordi maskinen ikke bare om alt nødvendigt for en kop espresso. Simpelthen fylde kurven med espresso, tryk den nedad, og tænd maskinen. Maskinen bestemmer den pumpe tid, temperatur og damp. Det stopper når kaffen har været hældt. En ulempe er imidlertid, at hvis maskinen funktionsfejl, brugeren ikke er tilsidesætte indstillingerne.

Andre indstillinger

Andre funktioner varierer, afhængigt af den særlige espressomaskine. En funktion ofte diskuteret er mængden af pres. Nogle maskiner prale opad 15 bars tryk. Men den bedste espresso er lavet på 9 barer, og de fleste maskiner regulere trykket til 9 barer. Det er også vigtigt at sørge for espressomaskinen omfatter skum aiders til skum og varme mælk. Endelig, hold øje med knapper på espresso beslutningstagere, der tillader brugere at ændre grundlæggende indstillinger, fra steam bruge pres.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com