De gennemsnitlige udgifter til installation af en træ-brændende pejs

July 23

De gennemsnitlige udgifter til installation af en træ-brændende pejs

Tilføje en pejs til dit hjem kunne højlig forhøje dens værdi og giver dig samtidig en attraktiv omdrejningspunktet, der fordobler som en varmekilde i dårligt vejr. Mest moderne hjem har ikke en pejs, og installere en kan være en vanskelig opgave. Pejs installationsomkostninger varierer efter region og typen af pejs du vil installere.

Præfabrikerede pejs

Præfabrikerede ildsteder, også kendt som pejs kits, kræver minimal tid og ekspertise til at installere. Ifølge gamle hus Web, præfabrikerede pejse koste mellem $1.800 og $2.300 installeret. "Atlanta Journal-forfatningen" bemærker at installere et kit selv tager meget længere tid, men kan koste så lidt som $1.000.

Murværk pejse

Traditionelle murværk pejs kræver arbejde af en uddannet murer og er derfor dyrere end kits. En murværk pejs har tendens til at køre mellem $3.300 og $4.800, afhængigt af graden af remodeling kræves.

Rumford pejsen

Rumford pejs er høj, lavvandede pejse bygget til at være mere effektiv end konventionelle typer. Disse pejse er derfor dyrere og kræver mere ekspertise til at installere. Ifølge Buckley Rumford selskab, de gennemsnitlige Rumford pejsen koster mellem $4.000 og $10.000.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com