De korrekte negle til at installere Vinyl Vinduer

August 15

Vinyl vinduet rammer og sidespor installeres ofte som et projekt, og begge bruger de samme slags negle og vedhæftede filer til at holde dem på plads. Sømning ned vinyl frames er ikke gerne installere andre typer af sidespor. Hvis du har forsøgt at behandle vinyl, som du behandler træ installation projekter, kan vinyl mislykkes over tid. De korrekte negle og sømning procedure er begge nødvendige for projektet.

Søm materialer

Vælg negle designet stå op til vejret, når de køber negle til din vinyl vindue installation. De fleste udendørs negle er designet til denne type arbejde, så holde sig til de metaller, der har vist sig for at modstå korrosion. Aluminium fungerer godt, ligesom galvaniseret stål. Holde sig væk fra rustfrit stål til dette program.

Søm størrelser

Vinyl ramme skal også være installeret med den korrekte størrelse af negle. Diameter af neglen bør være ikke mindre end 5/16 tommer. Skanken af neglen bør være 1/8 tomme. Længden er også vigtig. For en generel vinyl indramning negle, skal du vælge en 1 1/2 tommer størrelse. Dog beregne din vinyl rammestørrelse før de beslutter på længde. Sømmet skal være lang nok til at gå gennem slidsen vinyl og i træ rude indramme i en dybde af mindst 3/4 tommer. Kombiner denne 3/4 tommer bredde af din vinyl vinduer for en anslået søm længde.

Søm Clearance

Når hamrede søm i din vinyl ramme slots, aldrig hammer dem hele vejen. Vinyl negle bør ikke være fuldt naglet gennem vinylmateriale: vinyl udvider og kontrakter med ændringer i temperatur og uden ekstra værelse vinyl kan warp og knæk hvis neglen presser alt for fast mod slidsen. Mulighed for et meget lille hul, omkring 1/32 tommer, når du søm. Det behøver ikke at være nøjagtige, men du skal have noget plads. Forankring er lige så vigtig som den plads du forlader, som bemærket, sømmet skal blive drevet i fast tømmer materiale, ikke kompositter, mindst 3/4 tommer tyk.

Befæstelseselementer

Du kan også vælge at installere vinyl ramme bruge skrue skruer i stedet for negle. Disse skruer skal være den generelle størrelse-8 skrue med en bandagist eller pan hoved, også lavet af korrosionsbestandighed materialer. Skrue ikke i fastenerne helt--gælder de samme regler som for negle. Skruer fungerer bedre med større box-ramme vinyl vinduer, at drage fordel af større kontrol og installation justeringer som vinduet er skruet på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com