De letteste måder at isolere et hjem

June 27

Isolerende dit hjem er en af de bedste investeringer, du kan gøre. I sommeren, vil det holde din aircondition regninger. Om vinteren, vil det reducere dine varmeudgifter. Du kan isolere dit hjem, når du bygger det, eller du kan tilføje isolerende egenskaber til det efter det er bygget. Lær, hvordan du kan isolere dit hjem hurtigt og effektivt.

Isolerende din hjem før den er bygget

Den bedste og billigste tid at isolere dit hjem er før det er bygget. Ved at placere isolerende materialer i loftet og udvendige vægge under opførelsen, give dig årtiers isolering til en lav pris. Der er forskellige typer af isolerende materialer. Nogle isoleringsmaterialer er tyk oppustede tekstiler lagt inde i vægge og i hullerne mellem bjælker. Nogle er tykt skum sprøjtes ind i vægge eller sprøjtet på synlige bjælker, at hærde over tid. Når dit hjem er under opførelse, spørger du din builder til at tilføje isolering. Du vil finde det tilføjer lidt til udgifter til dit hjem.

Ved hjælp af dobbelt-paned vinyl døre og Vinduer vil gøre dit hjem varmere; vinyl døre og Vinduer koster mindre end sammenlignelige træ døre og vinduer. De vil spare penge, under opførelsen og over livet i dit hjem.

Isolerende Your Home efter den er bygget

De største varmetab i et hjem er igennem døre og vinduer. Sørg for at alle døre har døren jambs at forsegle stram med bunden af døren. Købe isolerende strimler på din hardware butik, som du kan anvende på døre og dør jambs at skabe god sæler. Du kan bruge de samme materialer til at sikre træ Vinduer forsegling når lukket.

Windows kan isoleres yderligere ved hjælp af isolerende film. Denne reflekterende materiale er en klar plastik, som du skåret til at passe din windows. Du anvender det til ydersiden af hvert vindue og materialet, der afspejler op til 70 procent af sommeren sollys og bevarer mere end 50 procent af den varme, der ellers ville flygte gennem din windows i vinter. Isolerende film kan købes i de fleste isenkræmmere.

Isolerende materialer kan tilføjes, efter anlægsfasen, kviste og gennemsøgning mellemrum ganske omkostningseffektiv måde. Du bør tale med din hardware butiksejer eller en entreprenør, om hvordan at købe og installere disse materialer.

En anden billig måde at isolere dit hjem ved hjælp af tæpper. Tæpper forhindrer varmen i at flygte gennem gulve. Væg til væg-tæppe er bedst, men selv store område tæpper kan gøre meget for at gøre en plads mere komfortabel. Gardinerne kan tjene samme formål. Ved at kombinere isolerende film og gardinerne, kan du forhindre, at mere end 80 procent af alle varme tabt gennem vinduer. Du kan holde dit hjem meget køligere om sommeren ved at holde sollys fra afspejler inde i dit hus til at varme vægge, gulve og lofter.

Isolerende dit hjem er altid en god investering

Du vil være tilfreds med de penge du sparer ved isolering af dit hjem. Du vil også være glad for at vide, du med til at reducere den globale opvarmning ved at reducere mængden af elektricitet og naturgas du bruger til at opvarme og afkøle dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com