De mest almindelige planter spises af græshopper

May 26

De mest almindelige planter spises af græshopper

Mens græshopper i stort tal vil spise næsten alle vegetationen tilgængelig, uden hensyn til typen anlæg, i mindre antal Vis skadedyr indstillinger for visse almindelige planter og grøntsager. Ved at holde nogle af disse planter fra haven, og beskytte de andre med netting eller insekticid, kan skader fra græshopper reduceres.

Græsser

Selv om græshopper har ry for at fortære køkkenhaver og dyrkede afgrøder, elsker de også høje græsser. Enge og marker fyldt med græs nær haver er favorit steder for græshopper til foder. Ofte, når de har spist alle de bud græsser, vil de gå videre til haven grøntsager.

Majs

Majs er en af de mest elskede grøntsager. Græshopper nyder at spise blade og stilke, mens de er stadig små, før stilke har haft en chance for at vokse og udvikle. En sværm af græshopper kan ødelægge et helt felt af majs i kun et par timer. Hvis maden er rigelig og insekter har et valg mellem majs og andre haveplanter, vil de normalt vælge majs først.

Salat

Fordi bladene er sød og tilbud, elsker græshopper alle former for salat. De vil ofte spiser hele planten ned til basen. De foretrækker også spinat og lignende bladgrøntsager over mange andre haven grøntsager.

Bønner

Med salat, har bønne planter møre blade, som er meget attraktive for græshopper. Mange gange græshopperne don't stop med bare bladene. De vil fortsat bean bælg, fortærer hele den nyttige del af anlægget.

Gulerødder

Mens græshopper ikke spiser roddelen og den plante, som mennesker foretrækker, elsker de de grønne toppe. Selv i mindre mængder, kan græshopper skabe ravage på en gulerod afgrøde, nedsat vækst vækst af vegetabilsk ved at spise toppe.

Årlige blomster

Med deres små blade og stængler, der ofte vises i slutningen af foråret, omtrent samme tid græshopper gå på vanvid, er årlige blomster en særlig oplevelse for disse insekter. De foretrækker især blomster med vin-lignende voksende vaner, såsom søde ærter.

Småplanter

Enhver ung plante, der er bare at sætte ud bud nye blade og har en blød, ømme grøn stilk er begunstiget af græshopper. De vil vælge en ung plante over en ældre, etablerede en næsten hver gang. Unge haveplanter er særligt modtagelige, fordi der er en overflod af dem i et lille område.

Mindst foretrukne planter

Selv om græshopper vil spise næsten ethvert anlæg, er der nogle, der er mindre ønskeligt end andre. I betragtning af et valg, vil græshopper vælge andre grøntsager og planter over tomater, squash eller ærter. Dette betyder ikke, at de ikke vil spise disse planter, men de er som regel spises sidst, efter alle andre fødekilder er opbrugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com