De mest effektive måder at slippe af med muldvarpe og Gophers

August 19

De mest effektive måder at slippe af med muldvarpe og Gophers

Muldvarpe og gophers gravende dyr. Som de graver sig ned under overfladen af din græsplæne, ødelægger de rødder, som fører til død eller ødelagt græs og andre planter. Professionel exterminators er uddannet til at fjerne disse gnavere fra din ejendom permanent. Leje en professionel exterminator, dog er dyre. Hvis du er på udkig efter en gør det selv-løsning at spare nogle penge, har du et par muligheder for effektiv muldvarp og gopher fjernelse.

Instruktioner

Ricinusolie

•Sprinkle ricinusolie granulat omkring din værftet. Fokusere på stærkt trafikerede områder hvor du har fysisk set modermærker og gophers, eller har identificeret potentielle skader forårsaget af dem. Fortsæt til drys granulat gennem resten af din ejendom. Forlade en 12-tommer bred sti, der fører ud af din værftet.

•Juster indstillingen vand pres på din sprinkler vedhæftet fil, så det er på den simpel nedgang. Tænd sprinkler og spray din hele værftet med sprinkler. Dette bliver våd ricinusolie granulat, som vil indgå ricinusolie lugten i hele værftet. Den lavere indstilling holder dig fra vask granulerne ricinusolie væk. Den sti, du forlod i din værftet vil ikke indeholde ricinusolie lugt. Muldvarpe og gophers kan ikke lide denne lugt og vil bruge ubehandlet stien som en flugtvej.

•Reapply ricinusolie granulat, forlader en flugt sti til gnavere. Dette bør gentages en gang om ugen efter behov indtil skadedyr har forladt for god.

Fælder

•Anbring en muldvarp fælde eller lomme gopher fælde omkring din værftet. Sæt dem, så fælderne er på snavs gravhøje. Disse gravhøje er tunnel ruter modermærker og gophers.

•Bait trap med jordnøddesmør eller regnorme. Regnorme arbejde for muldvarpe og gophers som jordnøddesmør.

•Reposition fælder ved at flytte dem til en ny placering én gang hver tre dage.

•Åbn erobrede modermærker og gophers. Tage fælden med pest i det væk fra dit hjem. Gå mindst 5 miles væk for at gøre det sværere for skadedyr at vende hjem. Åbn fælden og tillade dyret til at flygte.

Tips & advarsler

  • Bære arbejdshandsker når du håndterer bure. Dyr inde er vilde og kan angribe af frygt. Iført handsker også beskytter dig mod potentielle sygdomme fra ridser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com