De mindste størrelse kaffemaskine

August 30

De mindste størrelse kaffemaskine

Mange kaffemaskiner findes på markedet i dag, tager begrænset counter plads, men stadig tilbyde en fantastisk kop kaffe. Modeller spænder fra indbyggede funktioner og under-the-counter mounts til batteridrevet 12-volt og plads opsparere. Nu kan du kombinere god kaffe med nytte i en lille pakke. Vælg fra en enkelt-kops-pudeholderen model eller en traditionel 12-cup størrelse. Med al den plads-besparelse teknologi tilgængelig, vil du have kaffe den måde du ønsker uden at spise masser af bordplads.

Fuld størrelse kompakte modeller

En række 12-cup coffeemakers er tilgængelige i en kompakt størrelse. En bred vifte af nyttige funktioner såsom en programmerbar timer og automatisk lukke-ned er inkluderet i mange modeller. Kigge efter en rustfri stål karaffel, så din kaffe ikke vil fortsætte med at varme når det er brygget. En aftagelig vandtank er godt for brugervenligheden.

12-volt batteri-drevet kaffemaskine

Normalt dimensioneret til at brygge 4 kopper ad gangen, indslag disse batteridrevet mønstre en heavy-duty rustfrit stål karaffel, hvilket gør den robust nok til en rygsæk eller road trip. Nice extras omfatter en bryg-pause funktion, som giver mulighed for en kop til hældes i midten bryg, og en 30-minutters automatisk slukker.

Indbygget kaffemaskine systemer

En indbygget kaffe system er ikke just små i størrelse, men det er perfekt for nogen, der ønsker alle klokker og fløjter, som det kan nemt bygges ind i køkkenskabe, dermed frigøre bordplads. Ser for en enhed, der har en indbygget skumning wand for cappuccino og latte, en indbygget kværn og en praktisk dispenser.

One-Cup kaffemaskiner

Perfekt til den sande minimalistiske, kaffemaskiner one-cup-i-en-time kommer i størrelser så lille som 5 af 6 af 2 inches. En nyere innovation er pod brewer, som er designet til færdigpakkede kaffegrums kaldet bælg, som gør det muligt for hver person at have sit eget udvalg af kaffe brygget individuelt. Pod bryggerier kommer i forskellige størrelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com