De nemmeste bær til at vokse på din balkon

May 5

De nemmeste bær til at vokse på din balkon

Du kan dyrke bær fra næsten enhver lejlighed, så længe din balkon område får et par timer i fuld sol om dagen. Voksende bær i containere gør det muligt at høste dine egne produkter, selv hvis du bor i et område med tidlig fryser. Bær container afgrøder også tillade omhyggelig kontrol af jord type og fugt niveauer.

Blåbær

Blåbær ikke kun kan trives i containere, er de ofte bedre stillet i dem. Da disse bær kræver meget surt jord, fastholde jorden jord i mange områder ikke tilstrækkeligt dem. Plante din blåbær i beholdere på mindst 18 inches dyb, og bruge ericaceous kompost som et potning medium. Tillad ikke jord tørre mellem vandingerne; i stedet holde en bin af regnvand i nærheden for hyppige, lys vandingerne. Skåret væk kun uproduktive stængler hvert forår.

Jordbær

Selv hvis du er kort på balkon plads, kan du dyrke en sund bestand af jordbær. Da de fremgang i lodret containere, er jordbær naturlige plads sparere; dyrke dem i stabling containere, hængende voksende tasker, kurve og differentieret gryder. Brug kun beholdere med en minimumsdybde på 8 inches, og plante din jordbær starter i et letvægts Vermiculit eller perlite potning medium. Som blåbær er jordbær lykkeligste i konstant fugtig jord.

Bær til at undgå

Mens det er muligt at dyrke brombær i Potter, vil de ikke være indhold i deres containere. Brombær dynamisk vækst og sprawling tendenser gør dem fattige naboer til nærliggende planter. Hindbær er ikke begrænset til jord dyrkning, men du bør holde sig til efteråret frugtbærende sorter. Undgå sommer frugtbærende hindbær, som kræver restriktivt store containere og sommer-lange beskyttelse fra fugle.

Indeholdende og vedligeholde dine bær afgrøder

Passende afløb er afgørende for vellykket container berry afgrøder. Brug kun beholdere med nederste huller eller andre dræning punkter. For at holde den fugtig jord breder ud af disse huller, skal du bruge snips til at skære en del af metal mesh til at passe ind i bunden af beholderen. Din balkon berry planter kan aldrig give så meget som deres jordet modparter, men bør stadig regelmæssigt producere frugt, så længe du giver tilstrækkelig pleje. Gruppere dine bær planter på den mest solrige område på din balkon at sikre frugtsætning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com