De Positive effekter af indfødte planter på miljøet

November 3

Indfødte planter, der består af planter, der forekommer naturligt i et bestemt geografisk område, er en positiv tilføjelse til landskabet. Fordele ved dyrkning af disse næsten vedligeholdelse planter er talrige, siger University of Texas dame fugl Johnson Wildflower Center. Når du vokser arter naturligt hjemmehørende i dit område, er du næsten garanteret en sund og levende have, der er godt for miljøet.

Hjælp Wildlife

Native planter udviklet sammen med indfødte dyreliv, så deres inkorporering i landskabet er velkendte og relevante kilder til mad og husly til dyr som fugle. Ifølge Miljøstyrelsen, indfødte landskabspleje tiltrækker dyr og kan selv genoprette en naturlig bestand af dyreliv. EPA noter, for eksempel, at en restaureret prærien i de store søers område af USA kan tiltrække græsarealer fugle som englærkerne og bobolinks, som er af god service til disse dyr, da deres levesteder er faldet i regionen.

Spare ressourcer

Lady fugl Johnson Wildflower Center bemærker, at når etablerede, indfødte planter kræver meget lidt, hvis nogen, ekstra vand eller gødning. Fordi indfødte er tilpasset til jordbund og klima i deres særlige område, de også sjældent opleve problemer med skadedyr eller sygdomme og derfor kræver ingen pesticider. Mindre pesticider og gødning indskrænker brug også skadelige afstrømning, der kan skade vandområder og akvatiske liv. Der er en bred vifte af indfødte alternativer, der er sundere for miljøet. For eksempel, i stedet for plantning uoriginal Azalea prøve markeringer såsom American beautyberry (Callicarpa americana) eller Ceanothus americanus.

Begrænse ikke-indfødte

Når indfødte planter har en sund fodfæste i landskabet, kan de hindre invasion af ikke-hjemmehørende planter. Lov til at vokse ukontrolleret, fremmede planter har en tendens til at blive invasive og kan sprede sig ukontrollabelt og fortrænge indfødte og tilstoppe vandveje. Vandløb blokeret med uoriginal vegetation kan oprette stagnerende betingelser, der er usundt for fisk. Manglen på oprindelige vegetation er også skadelig for insekter som sommerfugle, hvoraf mange afhænger visse indfødte planter for at overleve, såsom monark, som kun feeds og lægger æg på native milkweeds.

Forhindre jorderosion

Native planter gør et fremragende stykke arbejde for at stabilisere jord. De er især nyttig på skrå websteder og ved siden af vandområder, hvor flytte vand er et problem. Rødderne af mange indfødte planter har tendens til at være vedholdende og dybt rodfæstet, hvorimod ikke-hjemmehørende planter som tørv græs er ofte lavvandede rodfæstet. Native prairie omkranser Cyperus strigosus, for eksempel, har tætte, omfattende rødder, der kan nå 5 til 10 fod, når planten er modne.

Forbedring af vandkvaliteten

De tykke og dybe rodsystemer af indfødte planter faktisk absorbere og filtrere forurenet storm vandafstrømning. Indfødte vokser langs kanter af søer og vandløb også giver et levested, hvor vigtigt jord mikroorganismer kan trives. Sådanne mikroorganismer nedbryder skadelige vand forurenende stoffer. Klapperslange master (Eryngium yuccifolium Michx.) er en af mange indfødte planter, der hjælper med at holde vandveje ren.

Mindske luft- og støjforurening

Ikke-hjemmehørende plantearter som tørv græsplæne kræver hyppig slåning og trimning, hvilket betyder brug af udstyr såsom plæneklippere, kædesave og løvblæsere. Sådanne maskiner kræver brændstof og gør forstyrrende støj. Indfødte græsarter, kræver til gengæld sjældent slåning. Indfødte også bidrage til at forbedre luftkvaliteten ved at reducere luftbårne forurenende stoffer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com