De skjulte farer af mikrobølger

January 5

I forhold til konventionelle ovne er mikrobølgeovne mere energieffektive, mindre tidskrævende og--i almindelighed - mere sikkert at bruge. Selv om konventionelle ovne stole på varmelegemer, som gør alle objekter inde i deres maver varmt, fungerer mikrobølgeovne ved at frigive elektromagnetiske bølger, som specifikt målretter vandmolekyler i fødevarer. Men selv om mikrobølgeovn er en fælles bekvemmelighed, de også har skjulte farer, som du bør være opmærksom på.

Kemiske udvaskning

Når du mikrobølgeovn fødevarer i plastbeholdere eller plastfolie, kan kemikalier, som producenterne bruger til at producere disse plast siver. Som Harvard Medical School noter er fedtholdige fødevarer såsom ost og kød særlig dygtige til forårsager kemisk blødgører diethylhexyl adipat at sive ned fra plast i mikrobølgeovnen. Disse plast kemikalier, kollektivt kendt som blødgørere, kunne potentielt medføre sundhed defekter eller endog kræft ved indtagelse i høj nok mængder. Men Harvard påpeger, at mad og Drug Administration eller FDA, anerkender potentialet for udvaskning og tester plastprodukter før klassificere dem som mikrobølgeovn-safe. Den virkelige fare for udvaskning kommer fra mikrobølgeovn plastprodukter at FDA ikke har anset mikrobølgeovn-safe, hvilket kan omfatte yoghurt containere, vandflasker og takeaway containere.

Stråling

Energi at mikrobølger frigive varme fødevarer er teknisk en form for stråling, som det består af elektromagnetiske bølger. I forhold til stråling fra gamma stråler og x-stråler er mikrobølgestråling dog betydeligt mindre energisk, hvilket er grunden til en mikrobølgeovn kan forhindre det i at flygte ved hjælp af relativt tynd metal paneler. Den skjulte fare kan opstå, hvis en mikrobølgeovn udvikler en knæk eller er en eller anden måde kunne operere med sin dør åben. Selvom det er sjældent, kan strålingen siver ud fra en mikrobølgeovn i sådanne tilfælde agitere vandmolekyler inde i organer af mennesker i nærheden. Ifølge University of Wisconsin, kunne det medføre forbrændinger øjne, hud og andre kropslige væv.

Eksplosioner

Hvis du forsegle en container-- eller forsegle en container for stramt--før opvarmes i mikrobølgeovn, kunne den indre pres forårsage en farlig eksplosion. Selv om steam formodes at flygte fra fødevarer og sprede under microwaving processen, kan en lufttæt stjæle forårsage at damp til at opbygge, at lægge pres på låget og omkringliggende container vægge. Selvom en mikrobølgeovn er typisk stærke nok til at indeholde en damp eksplosion, kan du blive alvorligt forbrændt hvis du tilfældigvis til at åbne mikrobølgeovnen døren når trykket endelig undslipper.

Spædbarn bekymringer

Varme op en flaske mælk eller formel i mikrobølgeovnen kan være potentielt farlige for dit spædbarn. I forhold til Hvornår du varme en flaske ved at holde det under en hane eller ved at placere det i en beholder med varmt vand; Når du varme en flaske i mikrobølgeovnen har du mindre kontrol over hvor varmt flydende indersiden bliver. Selv om en flaske kan føle sig cool at røre, når de kommer ud af mikrobølgeovnen, kunne væske inde potentielt skoldning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com