De ti mest almindelige frugter i Minnesota

July 15

De ti mest almindelige frugter i Minnesota

Minnesota er kendt som "Star of the North", og er temmelig koldt i de nordlige dele, selv om sommeren når højder typisk ikke får ud over 60 grader F. voksende sæsoner kan være en smule kortere end andre stater, men Minnesota overkommer hen til med held vokse en række frugttræer og buske. Én ting er sikker; der er ingen mangel på vand til planterne, med den årlige nedbør. Landet selv har 13,136,357 målte acres af overfladevand. Flere bær gør den top 10 almindelige frugter liste, som gør en række stenfrugter; disse kan findes på lokale markeder, frugt står eller dyrkes i din egen have.

Kirsebær og blommer

Mt. Royal europæiske blomme og adskillige hybrider kan findes og dyrket i Minnesota. Hybridsorter omfatter Superior, oldermand, Underwood, Pipestone og LaCrescent. Kirsebær er alle tærte sorter, hvoraf de fleste er Meteor, Mesabi og Northstar. Hvis du planlægger at dyrke nogen af disse, skal du "mindst to sorter af hver frugt i plantning, da hver kultivar kræver pollen fra en anden sort for frugt sæt," som anvist af University of Minnesota udvidelse program.

Æbler og pærer

Flere forskellige typer af æbler og pærer er almindeligt forekommende i Minnesota, selvom købmandsforretninger har importeret typer ikke lokalt dyrket som asiatiske pærer eller Bartlett og Bosc. Disse er ikke hårdfør nok til at vokse i staten, men pærer, der også omfatter Parker, Ure og saftig pærer og McIntosh, State Fair, Regent og Honeycrisp æbler. Paradisæbler findes lokalt er kastanje, Centennial og Whitney.

Abrikoser og korender

To typer af abrikos er de vigtigste, dyrket i Minnesota, som begge blev udviklet af University of Minnesota: Moongold og Sungold. Abrikoser kan findes frisk eller tørret på landmænd markeder og andre lokale butikker. Korender, nært beslægtet med stikkelsbær, kan findes i rød, hvid og sort sorter. Disse vokser på Stokke, og de bedste typer findes i staten er Consort, perfektion, Viking og Red Lake.

Bær

Næsten alle bær vokser i Minnesota. Du vil finde hindbær, jordbær, blåbær, brombær og tranebær. Disse udgør de resterende mest almindelige frugter i staten. Mange skoleprogrammer bruge disse frugter til dyrkning af projekter, især jordbær, som er den mest populære i USA En række forskellige bær vokser vildt i hele Minnesota, også; Uanset om du plukke dem vilde eller vokse din egen, er de populært bruges til at lave syltetøj og marmelade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com