De Top-Rated Top-Loading vaskemaskiner

June 2

De Top-Rated Top-Loading vaskemaskiner

I almindelighed, er front-loading vaskemaskiner foretrukket frem foroven vaskemaskiner på grund af deres energieffektivitet og vaskeevne. De top-rated foroven vaskemaskiner får imidlertid ofte positive anmeldelser fra forbrugerne med hensyn til ydeevne og pålidelighed. Det er vigtigt at overveje antallet mennesker i din husstand, mængden af ledig plads, energieffektivitet og udvalg af tøj, når man læser anmeldelser og placeringer af top-loading vaskemaskiner.

Maytag Bravos MVWB570WQ

Maytag Bravos MVWB570WQ top-loader er en af de højeste ratede foroven vaskemaskiner fra 2011. Ifølge Consumer Research får denne vaskemaskine konsekvent gode anmeldelser fra forbrugerne med få klager. Det har fået 4 ud af 5 stjerner for samlede resultater og forbrugertilfredshed fra Best Buy kunder, 4,3 stjerner ud af 5 fra Home Depot kunder og 4 stjerner ud af 5 fra Sears kunder. Det har en 5-cubic-mund kapacitet, 13 vaske cykler og leveres i sort, sølv, hvid eller rød. Denne top-loading vaskemaskine blevet bedømt Energy Star effektiv, hvilket betyder, at maskinen minimerer brugen og udgifterne til el og vand. Ejere siger typisk dette apparat er stille og har en hurtig spin hastighed, der skærer tørretiden. Denne maskine har en udsalgspris i omkring $825 på tidspunktet for offentliggørelsen.

Maytag MVWB700VQ

Maytag MVWB700VQ top-loader er opført som en af de højeste ratede maskiner af vaskemaskine Reviewer hjemmeside baseret på dens egenskaber, ydeevne, indstillinger og renseprocessen. Den har en 4.7-cubic-mund kapacitet, top glas låg, separat vaskemiddel, skyllemiddel og blegemiddel dispensere. Det er også blevet vurderet Energy Star effektiv, minimere brugen og udgifterne til el og vand. Denne top-loading vaskemaskine retails for omkring $875 på tidspunktet for offentliggørelsen.

General Electric WDRR2500KWW

GE WDRR2500KWW foroven vaskemaskine er en budget-venlige løsning. Selv om det koster meget mindre end den top-rated Maytag top-loader, modtager det stadig generelt positive anmeldelser. Cirka tre ud af fire købere er tilfreds med maskinen, ifølge J.D. Power and Associates. Nogle maskiner, der er dyrere har højere tilfredshed ratings, men for et budget-venlige maskine, er det positivt gennemgået baseret på dens vaskeevne, lavt støjniveau og mildhed på tøj. Det har et 3,5-cubic-mund kapacitet og funktioner 14 separat vask cyklusser og to spin hastigheder. Denne maskine har lav vibration og retails for en anslået $425 på tidspunktet for offentliggørelsen.

Fisher & Paykel WL26CW1

Fisher & Paykel WL26CW1 top-loader er både budget-venlige og blandt de højeste nominel top loading maskiner på webstedet for forbruger ubegrænset. Dens samlede rating fra forbrugerne på webstedet Epinions er 4 stjerner ud af 5 for pålidelighed og generelle ydeevne. Maskinens effektiviteten og levetiden er blandt de kvaliteter, der genererer en positiv anmeldelse. Det har en 3,7-cubic-mund kapacitet samt 10 vask presets. Det er også blevet vurderet Energy Star effektiv. AquaSmart dobbelt vask Modes kombinerer de bedste funktioner i både top og front-loaders i denne maskine. Dens udsalgspris er ca $750 på tidspunktet for offentliggørelsen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com