Decocration ideer til indvendige kolonner

May 5

Decocration ideer til indvendige kolonner

Indvendige kolonner er almindeligvis malet hvidt for at matche eksisterende trim og skimmel arbejde. Med den stigende popularitet af dekorative maleteknikker, kan en kolonne udseende omdannes til læder, sten og endda marmor. Dekorative kolonner er ideel til at adskille to værelser, eller for at føje et knudepunkt såvel som arkitektoniske elementer til områder såsom badekar og køkkener.

Sprutte

Tilføje et krakeleret look til en kolonne kan give en lang række optrædener afhængig af farve. Først male kolonnen en grundfarve, der vil blive set gennem de små sprækker. Når grundfarven er tørt, tilføje en sprutte medie, som kan købes på håndværk og maling butikker. Næste, den sidste underlak er applied.using en svamp eller børste. Malingen begynder at sprutte straks. Når tør, tilføje et lag af klare polyuretan for ekstra beskyttelse.

Silkepapir

Silkepapir vil give kolonner en alderen læder look. Rive lige kanter af silkepapir. Ved hjælp af en lille rulle, gælde polyurethan silkepapir---anvende papiret til kolonnen. Tissue-papir vil naturligvis fold og rynke. Kontroller, at alle kanter er limet ned. Færdig med at tilføje væv til hele kolonnen og lad den tørre et døgn. Male en dyb brun base coat. En blanding af sort glasur og maling, forholdet en til fire kan gnides ind på kolonnen for at give ekstra dimension.

Metallak

For en mere moderne og moderne udseende, tilføje metallak. Kolonnen bør først malet, en dyb sort eller grå. Når tør, rulle på flere lag af metallisk maling. Malingen er meget gennemsigtig--tre til fem frakker er nødvendige, afhængigt af brandet maling. Slutresultatet er en skinnende reflekterende overflade. Altid sørge for ordentlig belysning er tilgængelige, når du bruger metallak. Glimmer partikler vil ikke skinne eller afspejler hvis lys ikke er tilgængelig.

Imiteret marmor

En bred vifte af kugler kan være faux malet på indre kolonner. Ved hjælp af svampe, børster eller fjer, udseendet af poleret marmor kan opnås ved lagdeling glasur blandinger. Glasur er en gennemskinnelige materiale, der er blandet med maling i forholdet en til fire. Anvende glasur blanding med forskellige værktøjer for forskellige effekter. Svampe vil naturligvis give udseendet af udstenede sten. Fjer kan blive dyppet i maling til at give en illusion af vener. Bruge en bred vifte af maling farver for en mere realistisk følelse.

Sten

Tør væg sammensatte kan bruges til at efterligne rigtige sten og findes på isenkræmmere. Med en murske, anvende gips i organiske mønstre, understreger op- og nedture. Tillad gips til tørre et døgn. Let sand og aftørre med en fugtig klud. Male pudsede kolonne farve valg. Når tør kan kolonnen forblive som er, eller farves med en glasur og male blandingen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com