Decor ideer med sort granit forfængelighed toppe

July 31

Decor ideer med sort granit forfængelighed toppe

Holdbarheden af granit gør det en smart valg for et badeværelse forfængelighed. Sort granit er en avanceret løsning, der vil øge enhver indretning stil fra moderne til traditionelle til moderne eller eklektisk. Sort granit fås i ren sort eller med forskellige mønstre i stenen, der tilføjer dybde og accent farver. Vælg en granit, der tilbyder de fleste muligheder for dit badekar.

Traditionelle badekar

Parre din sort granit forfængelighed toppe med mørke kabinet til en traditionel stil badeværelse. Vælg et flisegulv, der supplerer kabinet farven. En anden gulve option er eucalyptus eller teak træ i en lidt lys eller mørkere farve end kabinet for kontrast. Da forfængelighed og toppen er mørke, afbalancere dem med lys taupe eller grønne vægge. Med denne neutral farvepalet, lag i dukker af farve afhængig af sæson, såsom rød eller orange i efteråret, gul og grøn i foråret.

Klassisk badekar

Sort og hvid er et klassisk og tidløs farveskema. Høj kontrast combo tilbyder den ideelle kulisse for lyse markeringsfarver. Hvis du dristig, male væggene en nuance af lyserød og lag i fushia lyserøde håndklæder og en zebra stribet badeforhæng. Hvis du er mere konservative, male væggene en bløde gule eller grå. Andre accent farvemuligheder er rød, blå eller grøn. Brug håndklæder, Dekorative opbevaringskasser og stearinlys til lag i farve i en sort og hvid badeværelse.

Moderne badekar

For en moderne bad med sort granit forfængelighed toppe, bruge mørke kabinet og mørke gulve. Et moderne bad farveskema er monokromatiske, så hold maling i samme familie som kabinet, eller en neutral hvid eller beige. Hold tilbehør til et minimum for at bevare den moderne, rene linje føler. En rustfri sæbedispenser og to neutrale håndklæder er nok dekoration. Hvis du har plads, tilføje en smule farve med en plante. Et moderne bad giver dig en ideel baggrund for dyreprint tilbehør og håndklæder. Fremhæv brun og sort med leopard print.

Andet tilbehør

Ligesom alle andre rum, badeværelset er ikke færdig med ud illustrationer. Fremhæv den sorte granit ved hængning artwork med sorte rammer. Vælg stykker, der går med det valgte farveskema. Hvis dit badekar har en masse hvidt eller andre lyse farver, vælge sort smedejern håndklæde barer at bringe mere sort. Kopper, skraldespande og dekorative krukker er hæfteklammer i ethvert badeværelse, så sørg for at vælge stykker, der supplerer dit badeværelse indretning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com