Decor ideer til en buksetrold pige værelse

April 19

Decor ideer til en buksetrold pige værelse

Når et spædbarn voxer hendes krybbe, er det tid til at opdatere hendes børnehave med en inspirerende design, der vil tilskynde til hendes spirende personlighed og kognitive udvikling. Tage signaler fra din lille tot indstillinger for foretrukne legetøj og farver at vælge en personlig designstil, der inspirerer kreativitet, giver taktil stimulation og tilskynder udforskende læring.

Girly piger

Selv om pink prinsesse temaer vil aldrig gå ud af stil, er der ingen grund til at over forpligte sig til farven, mens din lille prinsesse er stadig ung nok til at være vægelsindet om en foretrukne nuance. Brug i stedet en regnbue af bløde nuancer i familien pastel, som bleg lilla og ballerina blues, i væggen og sengetøj dekorationer. Vælg klassisk designede møbler i neutral creme, hvid eller naturlige skove, der kan nemt indarbejdes i fremtidige indretning opdateringer. Føjer indrammede billeder og nemt fjernes Vægoverføringsbilleder slotte og ballerinaer til at forbedre ordningen design uden at pådrage sig store investeringer i tid og penge. Tilføje en kid mellemstore bord og stole sat for te partier og et dukkehus til at fuldføre temaet.

Moderne piger

Frou-Frou indretning er ikke en nødvendighed, når udsmykning til små piger. Masser af unisex buksetrold legetøj og møbler findes i lyse, moderne farver, der er let indarbejdet i moderne værelse design. Stedet for fluffy pastel farveskemaer, overveje at bruge primære paletter eller moderne nuancer, ligesom lyse orange og lime grøn, til at dekorere rummet. Tilføje et feminint touch ved at indarbejde nuttede indretning elementer som blomst fotografier, ladybug puder og masser af baby dyr legetøj. De enkle, rene designlinjer af moderne møbler Tilføj en urban touch uden at komme ud som for barsk. Udfør udseende med indendørs klatring legetøj og kravle tunneller til at give rambunctious piger et sted bruger deres kræfter.

Litterære piger

Lækkeri hunner, der udviser en tidlig interesse i bøger og omhyggeligt at udforske alt, hvad de kan få deres lille hænder på fortjener en indretning, der stimulerer deres udvikling sind. Tage en cue fra litteratur og udvikle en bibliotek-stil design ordning der inkorporerer elegant Træ bogreoler og soveværelse sæt med Plys stole til historien tid. Udnytte en palet af sarte solskin gule farver blandet med rige crimson nuancer til vægge og sengelinned. Holde indretningen fra at blive alt for modne til dit barn ved indramning sider trak fra beskadigede billedbøger at blive hængt op på væggene; tilføje vægkunst, der fordobler som pædagogiske redskaber ved at hænge op den fulde alfabet og tallene fra 1 til 10. Afslut til hjerne-stimulerende design med taktile legetøj beregnet til at udvikle et barns finmotorik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com