Decor ideer til soveværelser med hvide vægge

December 16

Decor ideer til soveværelser med hvide vægge

Uanset om du lejer og er forbudt at male eller ikke ønsker at risikere, at vælge den forkerte farve, kan du oprette en fabelagtig soveværelse med hvide vægge. Vælg mellem blød, romantisk rører eller farver der gør en fed effekt. Dit soveværelse er den et værelse i dit hjem, hvor du er fri til at gøre en erklæring, der afspejler din personlige smag og er indrettet så det passer til ingen.

Temmelig i Pink

Oprette en girly-girl room med lag på lag af pink accenter tekstiler og indretning. Dække din seng i rige, hvid satin eller blonde sengetøj med bløde toner af pink lace trim. Top dyne med flere overdimensionerede lyserøde puder. Hænge en crown-formede baldakin i loftet over sengen ved hjælp af en pink flæser eller juveler til at pryde toppen af det og filmy netting, der hænger på gulvet rundt om siderne af sengen. Mode vindue behandlinger fra flere yards af glitrende, chiffon stof. Store, pink satin bånd, brugt som tiebacks, giver en dekorativ kontrast mod de hvide vægge. Tilføje prikken over i'et med flagrende lampeskærme placeret på spejl-topped sengelamper.

Kystnære

Sprøde hvide vægge giver den perfekte kulisse for dit kyststil. Naturlige tekstiler, havet blues og sandede indretning fremhæve dit soveværelse, giver et roligt tilflugtssted anytime af dagen. Fyld en vase med havet glas og sæt den på en antik, forvitret kommode. Indarbejde et strejf af sandstrande med lys tan eller creme-farvet gardiner lavet af naturmaterialer som bomuld eller bambus fibre. Bruge hampereb prydet med muslingeskaller som tiebacks. Gruppere et par træ udskåret hejrer i et hjørne af lokalet og hænger et maleri af solnedgangen over havet. Grå-blå sengetøj fuldender dit soveværelse retreat.

Retro

Brug det hvide lærred til at vise din skæve side. Farverige møbler fra i 1960 ' erne eller begyndelsen af 70 ' erne "pop" mod de hvide vægge. Grøn vinyl swivel stole i din opholdsområde flanke en farvestrålende plast ende tabel. Erstatte traditionelle læselamper med lavalamper på din sengelamper. Hænge et kæmpe fred tegn over din seng. Stor blomst udskriver på din seng look "groovy" med neon-farvet smide puder. Udfør udseende med en shag tæppe i din yndlingsfarve.

Monokromatiske

Der er ingen regel, der siger du ikke kan bære den hvide tema i hele din hele soveværelse. Spil med forskellige varianter af hvid. Den hvide dyne på din seng er givet tekstur med et par fløde og tage frihedsrettigheder med den monokromatiske farveskema, selv taupe eller grå puder. Hænge en moderne, cremefarvede kunstværk på den væg, flankeret af lange, smalle spejle til at tilføje dybde til rummet. Dekorere din sengelamper med en skål af muslingeskaller eller kurve af vagtelæg for subtile strejf af farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com