Decor ideer til Tops i køkkenskabe

August 8

Decor ideer til Tops i køkkenskabe

Området over køkken frysere er oftentimes en underudnyttede plads til at vise dekorative accenter i hjemmet. Ved at udfylde denne plads med interessante elementer eller samlinger, opretter du højde og interesse i køkkenet. Du kan endda være stand til at skabe et sundere hjem ved at indarbejde planter i indretning over dit køkken frysere.

Planter

Planter ikke kun tilføje et attraktivt element til hjemmet, de øger cirkulerende ilt og skabe et sundere miljø. Til brug som dekoration ovenfor køkken frysere, skal du vælge planter, der ikke kræver meget sollys. Disse planter er ofte i familien vin og bør være lav vedligeholdelse. Ifølge haven vejledninger omfatter planter, der er godt for udsmykning i lav-lys miljøer kinesiske evergreen, også kendt for sin rensende effekt.

Plader

Brug pladsen over køkkenskabe for at vise nedarvede Kina eller andre antikke fund. Køb pladen står til at vise et ordentligt billede plader, afstand mellem dem jævnt eller interspersing dem med andre små antikviteter. Dette er en fantastisk måde at vise familie arvestykker eller samlinger, du vil aldrig bruge til spisning.

Samleobjekter

Pladsen over køkken frysere er en roman sted at vise elementer såsom kurve, figurer eller tepotte samlinger. Dette er et sikkert område for antikke stykker, der kræver opbevaring; Det er langt mindre sandsynligt, at nogen ved et uheld skader sarte elementer når gemt i en sikker højde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com