Deer kontrol i sommeren

March 8

En høj hjorte befolkning kan forårsage problemer for boligejere. For eksempel kan de spise haveplanter, udgør en risiko for lokal trafik og være en almindelig gene. Mens hjorte er mere aktive i efteråret, kan de komme ind i folks yards leder efter mad om sommeren. Der er en række måder boligejere, der bor i nærheden af store rådyr befolkninger kan styre hjorte i sommeren.

Hegn

Hegn kan bruges til at styre hjorte i sommer, omkring hele værftet eller blot omkring haven selv. Afhængigt af den type, størrelse og dybde af hegn, kan det også bruges til at styre andre skadedyr, der kunne spise din haveplanter som kaniner. West Virginia University's Cooperative udvidelse anbefaler, installere en elektrisk hegn omkring 30 i. ud af jorden for at styre hjorte, fordi de er mere tilbøjelige til at forsøge og gå ind under hegnet snarere end at hoppe over det.

Hønsenet

Hønsenet kan være snoet omkring sårbare træer eller særlige planter, der er appetitvækkende til hjorte, såsom frugttræer. Hegn skal bruges indtil disse planter er høj nok til at være langt uden for rækkevidde af enhver hjorte.

Repellanter

Ved hjælp af hjorte afskrækningsmidler til at styre hjorte i sommeren indebærer sprede noget stærkt lugtende eller nedslående omkring din værftet og haven. Hjorte afskrækningsmidler kan købes i havecentre, men produkter fundet rundt omkring i huset kan også bruges. Disse omfatter sæbe, mølpose og menneskehår. Forskellige afskrækningsmidler kan også blive brugt på samme tid, samt vekslede gennem sommeren. Pet afføring er ikke anbefales, fordi selv om de frastøde hjorte de kan bære patogener, som er let spredes til mennesker via snavs eller grøntsager i haven, der er spist.

Jagt

Check din lokale love før jagt rådyr for at styre befolkningens hjorte i sommeren omkring dit hjem. Du kan være i stand til at jage hjorte i nærheden af dit hjem, men dette bør overvejes en sidste udvej indstilling, fordi at fjerne rådyr på denne måde vil have ringe effekt på den samlede befolkning. I de fleste stater er gift og fælder ulovlige at bruge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com