Definition af Circuit Breaker AIC

February 24

Definition af Circuit Breaker AIC

En effektafbryder er en elektrisk switch bruges til at forhindre skader på et elektrisk kredsløb som følge af overbelastning eller kortslutninger. AIC, eller ampere afbryde kapacitet, er en vigtig faktor til at overveje, når du vælger en effektafbryder.

Definition

AIC er rating af nuværende flow, der en effektafbryder kan afbryde for at beskytte et kredsløb. De typiske ratings for effektafbrydere interval mellem 5.000 og 200.000 ampere afbryde kapacitet. En ampere er svarende til 100 volt.

Kredsløb steder

Circuit breaker AIC ratings skal være lig eller større til de nuværende ledige, eller der kan genereres, på sted i kredsløbet hvor breaker skal installeres. Bestemmelse af den tilgængelige aktuelle sker ved beregning af den fejlstrøm, eller mængden af strøm, der resulterer i en kortslutning.

Skyld nuværende

Skyld nuværende beløb bestemmes af transformer rating og transformer impedans, samt eventuelle aktuelle genereret af elektriske motorer, der kan sluttes til kredsløbet. Transformer impedans er mål for modstand mod strømmen af elektrisk strøm mellem transformer's ledere, som er ansvarlige for at overføre energi mellem kredsløb.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com