Definition af egyptisk bomuld

November 19

Definition af egyptisk bomuld

Egyptisk bomuld er kendt som en af de fineste kvaliteter af bomuld i verden. Kendt for sin holdbarhed, styrke og blødhed, er egyptisk bomuld et tegn på kvalitet.

Definere

Egyptisk bomuld er en brunlig sort dyrkes kun i Egypten. Denne type af bomuld har de længste fiber hæftning i verden, hvilket betyder, at fibrene kan gøres i længere tid, stærkere garn til at gøre alle former for bomuld produkter fra tøj til sengetøj.

Historie

Selv om folk i hele verden har dyrket og brugt bomuld i tusinder af år, menes det, at typen nu kendt som egyptisk bomuld ikke var etableret i landet indtil begyndelsen af 1800-tallet. Hersker over Egypten på tidspunktet, Mohammed Ali, var overbevist om at prøve vokser en type af lang-korte bomuld fra Etiopien, der kunne have været afledt af sea island bomuld eller fra en hybridisering med peruvianske bomuld. Håber at have fundet en afgrøde, der vil vise sig værdifulde egyptiske landbrug, Ali enige om at tillade én afgrøde skal plantes. Bomuld produceret var af høj kvalitet og er blevet en værdifuld del af landets landbrugsøkonomien lige siden.

Fordele

Årsagen til overlegenhed af egyptisk bomuld går tilbage til den lange fiber længde. Ikke alene gør denne gennemsnitlige garn fremstillet af bomuld kan være spundet ind i mere kontinuerlig, stærkere tråd, men klud bomulden producerer er også mere holdbar. Egyptisk bomuld er mindre tilbøjelige til at producere lint eller pilling, og jo mere det er brugt og vasket, jo blødere det vil få.

Vækst

Egyptisk bomuld dyrkes i Nile River Delta, som er et yderst frugtbare område med et moderat klima. Delta tilbyder et ideelt sted for stigende long-korte bomuld.

Produktion

Egyptisk bomuld er stadig håndplukket. Sådanne delikate behandling sætter mindre stress på fibre, som efterlader dem ubrudt og derfor stærkere. Bomulden er også behandlet med rullens bomuld gin at undgå at skade den dyrebare fibre. Alle af denne fine behandling resulterer i bomuld af højeste kvalitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com