Definition af en bære hud tæppe

November 5

En bære hud tæppe er lavet af slagtekroppen af et engang levende Bjørn. De er udformet fra Skjul og findes ofte i hytter og landdistrikterne.

Typer

Selv om de er ulovligt i nogle stater, bear hud tæpper i en række forskellige typer, herunder Kodiack, sort, brun, grizzly og isbjørn. Blond-farvet bære hud tæpper er eftertragtet af købere til deres sjældenhed.

Formål

Formålet med en bære hud tæppe er primært dekorativt. De er ofte placeret i bjælkehytter pejs til accent den woodsy atmosfære. Den tunge Skjul af bjørnen, ud over polstringen gennemgår undervejs udstopning kan oprette ekstra varme om vinteren.

Hvordan de er lavet

Efter en bjørn er jaget og dræbt, fjernet sin hud. Kødet er derefter krængede fjernes huden, herunder ansigt og kløer. Det er sendt til et garveri før filt er fastgjort med en symaskine øjne, næse og ører. Hovedet er fyldt for at bevare sin form. Bjørn hud tæpper er klar til visning, efter at de er hærdet og tørret.

Omkostninger

Den almindelige pris på en bære hud tæppe pris normalt starter ved $500 og går op. Tæpper kan almindeligvis være længere end 6-ft. i længde, afhængigt af størrelsen på bjørnen, og tykkelsen af polstring kan samle en tungere pris. Et tæppe, der stadig har autentiske bear kløer er mere værdifuld end en uden kløer.

Fun Fact

Kunstner Daniel Edwards fra Indiana modtagne opmærksomhed i 2006 da han skabte en liv-størrelse skulptur af pop stjerne Britney Spears fødslen af hendes søn Sean Preston på hendes hænder og knæ på en bære hud tæppe.

Advarsel

Når du køber en bære hud tæppe, sikre, at sælger har et gyldigt CITES (konvention om International handel med truede arter) tilladelse. Siden nogle bjørne som isbjørne og grizzly bjørne er truede, er det ulovligt at jage dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com