Definition af en spænding Inverter

December 25

Definition af en spænding Inverter

En spænding inverter er en integreret del af en solenergi system. Afhængig solenergi din systemprocesser, forskellige frekvensomformere i forskellige kapaciteter kan konvertere en lille mængde eller en masse rå magt til brugbart husstand spænding.

Betydning

En inverter tager i jævnstrøm (DC) og sætter ud vekselstrøm (AC). Når solpaneler absorbere energi fra solen, konverteres de til DC-strøm, som kan lagres i batterier. For størstedelen af husholdningsapparater at operere på denne energi, skal en inverter ændre DC til AC.

Funktion

Inde i inverter tegnes DC strøm gennem en spidsrod af transistorer, som reformere den lige linje (direkte) aktuelle i en bølget streg går frem og tilbage (vekslende) mellem oppositely magnetiseret polakker. Inverteren udretter denne ændring ved at dreje transistor kontakter og slukker hurtigt hen til reformatter aktuelt i AC.

Historie

David C Prince, en tyvendedel-århundrede elektrisk ingeniør, var først til at bruge udtrykket "inverter" i en 1925 artikel offentliggjort i "GE gennemgang". Prince også designet revolutionerende olie impuls afbrydere til brug ved Hoover Dam.

Typer

Forskellige frekvensomformere kan producere forskellige typer af AC nuværende. Den mest primitive, den nuværende, firkantbølge er en alle men gammeldags type, som er nyttig, hvis du kraftoverførsel værktøjer eller maskiner. Modificeret sinusbølge strøm kan magt mange husholdningsapparater og lys. Ægte sinuskurve er mest nyttigt, sikker til kraftoverførsel følsom elektronik som computere samt enhver anden AC enhed.

Misforståelser

Mens en inverter er en væsentlig del en solar power system, det generere ikke strøm men får det fra en anden kilde, f.eks. et solpanel. Inverter skik er ikke begrænset til solsystemer. Det vil konvertere strøm fra et batteri fra DC til AC, trods den oprindelige kilde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com