Definition af en Switch Mode strømforsyning

December 25

Definition af en Switch Mode strømforsyning

Power adapter enheder konvertere en form for energi til en anden. En slags adapter enhed, kaldes en switch mode strømforsyning, ændrer spænding input til computere, husholdningsapparater og andre enheder.

Definition

En switch mode strømforsyning, også kaldet en switching-mode power supply, berigtiger AC eller vekselstrøm, spænding input for at opnå DC eller jævnstrøm spænding output. Berigtigelse er processen med at konvertere AC nuværende, som kan vende retning, i en strøm, der flyder i én retning, eller jævnstrøm (DC.)

Proces

Vekselstrøm indeholder både positiv og negativ polaritet, gør det muligt at ændre aktuelle retning. Berigtigelse konverterer disse polariteter til én retning til at udlæse en jævnstrøm, ved hjælp af dioder eller elektroniske komponenter, der giver mulighed for en elektrisk strøm til at passere i én retning og blokke nuværende flyder i anden retningen.

Begrænsninger

Switch mode strømforsyninger er begrænset til et bestemt minimum aktuelle input, hvilket betyder at de kan output på en bestemt magt og fungerer ikke under dette punkt. Nogle switch mode strømforsyninger indeholder beskyttelse kredsløb, der tænder, mens du modtager input lavere end det tilladte minimum, men lukker ned efter ubelastet magt er blevet opdaget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com