Definition af en Tar kedel

September 22

Definition af en Tar kedel

Tar elkedler varme tar en tilstrækkelig temperatur at anvende tar på tagene og andre bygningskonstruktioner. En ydre eller indre flamme opvarmer tar inde i kedlen. Opererer tar kedler kan kræve sikkerhed tilladelser i nogle områder.

Funktioner

Tar elkedler består af to kar (en kold, en varme) og en kanal, der forbinder dem sammen. Kar design tillader ikke skadelige gasser at slippe let.

Funktion

En arbejdstager steder tar i den kolde moms og opvarmer tar til 300 til 350 grader. Den flydende tar løber gennem kanalen ind i den varme moms, hvor det opvarmes til 500 grader. Når tjære når den rette temperatur, kan det anvendes til tag.

Historie

Tidligere patenter på tjære kedel eller design ændringer på tjære kedel blev givet i USA for Dopp (1883), for Kinney (1916), for Kittel (1926), for Hargrave (1932), Kutina (1967) og Blackwell (1977).

Overvejelser

Drift af tjære kedler kræver en erfaren besætning. Sikkerhedsprocedurer skal følges for at sikre sikker drift af tjære kedler.

Pris

Priser for brugt og renoveret tar elkedler interval mellem $6500 og $27.000 afhængigt af størrelse og stil. Citater kan være forpligtet til at købe nye tar kedler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com