Definition af et topnøgle sæt

June 21

En topnøgle sæt er en bred vifte af værktøjer, typisk sælges som en enhed, anvendes til at stramme møtrikker eller bolte.

Komponenter

Topnøgle sæt varierer i antal og type af komponenter. De typiske elementer i en topnøgle sæt er: en skruenøgle (også kendt som en skralde), flere forlængere og flere stikkontakter. Topnøgle sæt sælges almindeligvis med en opbevaringstaske.

Sådan fungerer det

Skralde, udstyret med passende stikket er placeret på den ønskede møtrik eller bolt. Brugeren roterer ratchet at stramme møtrik eller bolt, og efter flytning ratchet håndtag i den modsatte retning, håndtaget slipper fra stikket, tillader brugeren at stramme en møtrik eller bolt uden at konstant løft og erstatte værktøjet.

Socket dimensioner

Stikkontakter for topnøgle sæt kommer i både baseret på metrik og tomme dimensioner. Antallet af vinkler (kendt som "point") på sokkel gribende overflade også variere; de mest almindelige er 6- og 12 sockets.

Mærker

Topnøgle sæt er lavet af lavet af mange fabrikanter. Håndværker, Klein, Ace, Jet, Allen, Cobra og andre virksomheder gør topnøgle sæt med forskellige ratchet og socket størrelser.

Priser

Priserne på topnøgle sæt varierer afhængigt af mærke og type af sæt. Mange sæt omfatter yderligere værktøjer såsom Halvmåne skruenøgler. Grundlæggende topnøgle sæt sælger normalt for $30-$50 på online forhandlere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com