Definition af herbicid

May 26

Herbicid er et kemikalie, der bruges til at styre eller slippe af med ukrudt eller uønskede græsser, der er til stede i græsplæner, hegnet rækker, haver, gårde, parkeringspladser og kloakledninger.

Herbicid klassificering

Når herbicider er klassificeret af aktivitet grupperes de enten som kontakt herbicider eller systematisk herbicider. Kontakt herbicider ødelægge plantevæv i kontakt med kemiske. Systemisk herbicider er absorberet og transporteret hele planten. Systemisk herbicider er langsommere til at handle end kontakt herbicider men vil dræbe hele planten fra roden op.

Økologisk ukrudtsmiddel

Økologisk herbicider udgør størstedelen af herbicider anvendes i øjeblikket. Herbicid er betragtes som "økologisk", fordi det indeholder kulstof som den primære molekylære komponent.

Herbicid anvendelse

Herbicider er typisk anvendelse som vandbaserede sprøjtemidler. Afhængigt af området behandlede selvkørende sprøjter, håndholdte sprøjter, helikoptere og vanding er systemer måder herbicider kan anvendes.

Typer af herbicider

Der findes flere typer af herbicider, hver herbicid bruges til at målrette mod bestemte ukrudt eller græsser. De vigtigste typer er pre emergent herbicider, post emergent herbicider, non-selektive ukrudtsmidler og samlede vegetation produkter.

Herbicid bivirkninger

Negative virkninger af herbicidet omfatter kemiske løbe, kildepunkt og ikke-source-point forurening.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com