Definition af indlejrede tabeller

November 18

Kendt som indlejrede tabeller, indskudsborde eller en rede af tabeller, er disse elementer af møbler populære i hjemmet på grund af deres fleksibilitet af brug. Indlejrede tabeller kan bruges i ethvert rum i huset, fordi de ikke er specielt designet til én type af anvendelse og på grund af deres mindre statur, de kan passe ind i enhver størrelse af værelse.

Om

Indlejrede tabeller er hovedsagelig et sæt af matchende tabeller, der hver især passer inde i en anden. Et sæt tabeller har tendens til at omfatte mellem tre og fem tabeller, hver af en faldende størrelse, således at de kan stable sammen for at tage mindre plads. I stedet for at hvile på hinanden, stable disse tabeller så at de står individuelt på deres egen bordben.

Stabling

Metoden for stabling forskelligt design; nogle bogstavelig talt stak oven på hinanden, nogle dias under den næste største tabellen, mens nogle er designet til at danne en stepped mønster, når stablet således at hver mindre tabel er stadig i stand til at stable i tabellen næste større men er længere end sidst, og så stikker. For en twist på den traditionelle metode, stabling, nogle tabeller omfatter et rektangulært bord som den største, med to små kvadratiske borde, som passer ind i det.

Bruger

Disse former for tabeller er hovedsagelig stykker af lejlighedsvis møbler som folde stole eller borde og har tendens til at blive gemt i deres stablet holdning indtil det skal bruges. De er nyttige, når gæsterne besøge fordi en tabel kan være fjernet fra stakken og placeret ved siden af en lænestol, så gæsten får et sted at sætte deres drink eller en kan bruges som en tv-middagsbordet og placeret tilbage i stakken efter brug. Tabeller er undertiden bruges individuelt som sideborde i et værelse eller split op for brug rundt om huset i forskellige rum.

Popularitet

Populariteten af indlejrede tabeller skylder sig selv helt til deres fleksibilitet af brug. De var yderst populære varer i 1970erne og 1980erne, men faldt fra til fordel i 1990s hjemmet, da de blev opfattet som gamle gammeldags. Denne opfattelse har ændret i 2000 ifølge BBC Homes & antikviteter, med indførelsen af nye materialer og designer modeller og indlejrede tabeller blev et must-have item møbler igen.

Typer

De oprindelige typer af indlejrede tabeller blev bygget af træ og fleste blev foretaget som reproduktioner af typer af møbler fra Dansk victorianske eller Edwardian perioder. Dagens versioner er meget forskellige og har tendens til at være modelleret på mere moderne, strømlinet design. Træ versioner har tendens til at være lavet af ét stykke træ, som er buet i en tabel form, med træets årer flyder op ene side, langs toppen og ned langs anden siden. Disse former for indlejrede tabeller omfatter normalt tre tabeller til sættet. Andre anvendte materialer omfatter glas, plast og krom.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com