Definition af lys Ballast

November 29

Definition af lys Ballast

En lys ballast tillader en fluorescerende lys til at tænde og blive belyst. Ballasten er enten en magnetisk kerne og spole eller elektronisk. En fluorescerende inventar producerer lys ved at sende en ensartet elektrisk bue gennem pæren på en høj frekvens, der oplyser den selvlysende belægning på pære røret; ballasten igangsætter og styrer denne proces.

Varme og støj

Den oprindelige ballast blev elektromagnetisk, afhængige af magneter og spoler til at producere periodiske afgiften gennem pæren. Disse forkoblinger produceret en stor del af varmen, og rytmen i de elektriske impulser vil synkronisere med tilstødende forkoblinger producerer en summende støj eller slå. De første forkoblinger måtte udskiftes relativt hyppigt på grund af svigt af dele eller overophedning. Moderne forkoblinger er solid-state elektroniske enheder, der ikke har de samme problemer med varmen, men kan oprette en lignende støj eller slå til de ældre elektromagnetiske enheder.

Fordele til elektroniske forkoblinger

Elektroniske forkoblinger er sikrere og mere effektive end traditionelle forkoblinger, men de kan også give andre fordele. Elektroniske forkoblinger kan ændre mængden af energi og hyppighed anvendes, giver lav og høj energi udgange til særlige formål, samt flere lys niveauer og dæmpning. Desuden, nogle elektroniske forkoblinger pre oplade for at give en hurtig eller instant start.

Flimmer

Begge typer af ballast producere en flimren, men den moderne elektronisk forkobling giver en langt mere sammenhængende lys. Traditionelle forkoblinger flimmer kan ses med øjet og kan forårsage anstrengte øjne. Selvom elektroniske forkoblinger kan også påvirke øjnene, er flimmer langt mindre synlige, især set med opgaver såsom at læse eller syning.

Effektivitet

Selv om enhver form for lysstofrør er mere energieffektive end incandescent lys, er elektroniske forkoblinger 60 til 80 procent mere energieffektive end magnetiske kerne og spole forkoblinger. Den elektroniske forkobling er også mindre og billigere end de ældre ballast. Næsten alle fluorescerende lys ballast produceret i dag er derfor elektronisk, giver en energi-, rum- og omkostningseffektiv lys.

I dag og i morgen

Lysstofrør og deres lys forkoblinger er bliver flere populær over tid på grund af deres effektivitet i forhold til elpærer. Lysstofrør og forkoblinger er er designet til at passe traditionelle lettere sockets for at opfylde moderne energibehov. I den nærmeste fremtid forventes alternative lyskilder, såsom fluorescerende pære og ballast, for at outsell ødsel glødepærer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com