Definition af økologiske frø

March 14

Med den nylige udbredelsen af teknologier inden for genetik, syntetiske pesticider og gødning, er kommet en øget interesse i økologiske metoder til dyrkning og havearbejde. Økologiske frø giver den hjemme og kommerciel producenten med en garanti for en all-naturlige kilde for deres produkter. USDA bestemmelser indeholder en definition af de ordet "økologisk" når de påføres frø og landbrugsprodukter.

USDA definition af økologisk

I den økologiske fødevarer produktion Act af 1990, er definitionen af et økologisk landbrugsprodukt givet som, "produceret og håndteres uden brug af syntetiske kemikalier." Også, "ikke produceres på jord som forbudte stoffer, herunder syntetiske kemikalier, er blevet anvendt i løbet af tre år umiddelbart forud for høsten af de landbrugsprodukter." Denne lov indeholder desuden regler for attesterende operationer som økologiske. Se afsnittet ressourcer for et link til en komplet tekst af denne handling.

Økologiske frø

Økologiske frø, er derfor, frø, der er fremstillet udelukkende via økologisk praksis af en certificeret økologisk drift. For at blive solgt som sådan, skal de fremstilles af sådanne anlæg, som er blevet certificeret af et akkrediteret regering agentur.

Yderligere overvejelser af økologiske frø

De fleste frøproducenter, der hævder en økologisk oprindelse af deres frø vil endvidere angive, om frø har nogen relation til GMO'er (genetisk modificerede organismer) eller GE (genetisk manipuleret) organismer. Desværre, disse har ingen relation til den juridiske definition af "økologisk". De fleste hjem gartnere, der er interesseret i økologisk havearbejde foretrækker at bruge frø gratis fra enhver GMO eller GE stammer.

Hvad man skal kigge at skelne mellem økologiske frø

Økologiske frø bliver tydeligt mærket som sådan. Til yderligere sikkerhed for, at et frø økologisk oprindelse, kigge efter den officielle USDA økologisk seal, der kan kun anbringes på et produkt, hvis det kommer fra en officielt kontrollerede anlæg.

Frøkilder

Næsten alle frøfirmaer har et udvalg af økologiske frø. Tjekke de enkelte pakker af frø findes på dit lokale Havecenter. Snesevis af frøselskaber sælger økologisk frø over internettet samt med postordre kataloger. Se afsnittet ressourcer for et link til et websted, som udarbejder en liste over virksomheder, der sælger økologisk frø.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com