Definition af persienner

June 5

Persienner er en effektiv vindue der dækker til hjem eller kontor brug. De kommer i en bred vifte af stilarter og farver der passer til de fleste helst dekoratør smag. Persienner, når de er åbne, er minimalt synlige, og når de er trukket over vinduet, kan du kontrollere mængden af lys, der kommer gennem. Du kan også styre, hvor meget af hvad der er indeni kan ses udefra.

Defintion

Persienner er en stil af vinduet dækker med enten vandret eller lodret lameller. Disse lameller roterer op til 180 grader og når foret sammen, tillader ingen lys at komme ind. Som de er roteret åben, øger mængden af lys tilladt i, og hvad kan ses gennem vinduet. Persienner kan du enten roll blinds (som med vandrette lameller) og trække dem til side (som med lodrette lameller), når du vil helt åbne vinduet.

Materialer

Persienner kan foretages fra en række materialer til at matche et værelse eller budget behov. De mest almindelige materialer anvendes i dag i persienner er metal og vinyl. Disse er slidstærk og let at vedligeholde, samtidig med at være meget omkostningseffektiv. Høj kvalitet blinds kan også foretages af horisontale træ planker. De fleste af disse materialer kommer i en række forskellige farver til at matche dit hjem eller kontor indretning.

Hvordan de virker

Der er to mekanismer, der fungerer til enten trække blinds op (eller fra vinduet), eller at tillade mere eller mindre lys i ved at dreje på lamellerne, mens de stadig er placeret foran vinduet.

I den horisontale lamel design, undertiden omtales som en stigen design, har hver tremme et hul i hver ende af strimlen. Strengen er køre gennem disse lameller, forbinde dem på en sådan måde, at når de er åbne parallelt med gulvet, der er tilstrækkelig afstand mellem lamellerne at give lys i og til at se gennem vinduet. Der er to strenge, der opererer mekanisme: en twist blinds åbne eller lukkede og en anden til at rulle dem op.

Lodret eller persiske blinds bruger den samme mekanisme. Forskellen er bare et hul i toppen af den blinde tremme. Disse blinds trække ene eller det andet i stedet for at rulle.

Synlighed

Persienner har mest fleksibilitet med hensyn til hvor meget synlighed, du ønsker at tillade gennem vinduet. Selvfølgelig, når blinds er trukket op eller væk fra vinduet, er der fuldstændig synlighed gennem vinduet. Hvis du tegner blinds men åbner lameller, tillader du stadig lys i mens begrænse synligheden. Du vil ikke have så meget lys, men det vil ikke være helt blokeret som når lamellerne er helt lukkede. Du kan justere lamellerne, så de er vinklet op eller ned. Dette giver mulighed for nogle lys at komme ind, men stadig kan du styre synligheden, hvad du kan se ud af vinduet eller hvad folk uden for kan se i gennem vinduet. Så hvis du ville have nogle lys kommer i, men ikke vil have nogen uden for at se i gennem vinduet, ville du vride lameller opad, forlader nok lys, men at holde vinklen, sådan at en forbipasserende ikke kan se i.

Tilpasning

Bortset fra at kontrollere lys og synlighed i et værelse, tilbyder persienner stor fleksibilitet til at bruge i en række rum. De kan tilpasses til at passe underligt formede vinduer eller svære at nå steder. Mange virksomheder tilbyder evne til mekanisk kontrol med blinds, gøre dette til en endnu mere praktisk design til hjemmet eller kontoret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com