Definition af phenol vælgere i rødvin

November 11

Definition af phenol vælgere i rødvin

Hvad giver en Pinot Noir, dens komplekse aroma eller en Sangiovese sin søde bær smag? Eller hvad med Syrah, med sin hele kroppen og krydret overtoner? Svarene er i phenoler, som skaber meget af smagsvarianter, aroma og egenskaber i din vin glas.

Hvad er phenoler?

Fenoler er organiske forbindelser fundet i drue hud og frø, der bestemmer alt fra en vin ligevægt, smag, farve, konsistens og aroma. Videnskabeligt, de er defineret som havende en hydroxylgruppe er knyttet til et kulstofatom, ifølge Britanica.com, og er stort set enhver organisme med en aromatisk phenol ring. Phenoler findes også i en række andre fødevarer, herunder kaffe, te, nødder og frugter, samt dyr og små organismer.

Hvordan er de dannet?

Ifølge CalWineries.com tjene phenoler som en forsvarsmekanisme for planter. Når en plante kæmper off miljøbelastninger, er det mere sandsynligt at producere fenoler. Mens de fleste forekommer naturligt, er nogle også dannes under gæring og aldringsprocesser.

Flavonoider

I rødvin, er den vigtigste type af phenoler kaldet flavonoider, som bidrager til så meget som 90 procent af en vin forfatning. I hvidvin er de nonflavonoids. De store flavonoider i rødvin er Flavanoler, anthocyaniner, tanniner og catechins.

Typer af flavonoider

Flavanoler og anthocyaniner tjener som en beskyttelse agent til at holde en plante sikker fra UV-ray skader. Mens anthocyaniner bidrage til farve og ældning af vin, give katekiner smag egenskaber i rødvine. Derudover kan anthocyaniner, som er fundet i stængler, reagere med tanniner, som findes i barken og bladene eller i et træ tønde, og har indflydelse på aldringsprocessen af en vin.

Sundhedsmæssige fordele

Fenoler er generelt indvarslet for deres antioxidante egenskaber. En strøm af studier har undersøgt rollen af phenoler og antioxidanter i forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme og kræft, med meget af det centreret om resveratrol også fundet i huden af røde druer. Ifølge National Cancer Institute, et glas rødvin om dagen kan nedsætte risikoen for leukæmi og kræft, bryst, hud og prostata. Men undersøgelser er stadig uklart, præcist hvorfor disse sundhedsmæssige fordele er til stede og om indtagelse af mere end et minimum beløb om dagen har en negativ virkning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com