Deioniseret vand & Definition

March 9

Deioniseret vand & Definition

Ionbyttet vand, undertiden kaldet demineraliseret vand er vand, der har haft alle mineraler fjernes fra det ved hjælp af en ionbytning proces. Deioniseret vand har mange anvendelser, men det er ikke det samme som renset eller destilleret vand.

Proces

Vand er deioniseret vand ved en proces kaldet ionbytning. Vand er placeret i en beholder med en speciel harpiks, der er negativt ladede. Harpiksen tiltrækker mineraler som natrium og calcium, fjerne dem fra vandet.

Funktion

Deioniseret vand bruges ofte i det videnskabelige samfund i laboratorieforsøg for hvor rent vand er påkrævet. Det er også bruges når rent vand er påkrævet som en ingrediens til fremstilling af produkter som kosmetik eller under produktionen af elektronik. Bilvask også bruge deioniseret vand, undertiden kalder det "blødt vand." Manglen på mineraler og andre opbevaringsomslutninger kan skære ned på vand pletter fra vask.

Sikkerhed

En undersøgelse fra 2004 af World Health Organization fundet at deioniseret vand kan forårsage tarm skade og fremme væksten af bakterier i kroppen. Mad tilberedt med deioniseret vand har mindre calcium og andre sunde elementer, og vandet i sig selv mangler normalt i mange af de positive elementer findes i almindeligt vand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com