Dekoration idéer for rum i en syv-årig pige

March 18

Dekoration idéer for rum i en syv-årig pige

Designe et rum, der indeholder din 7-årige datters kærlighed til naturen, blomster, pastelfarver eller tegneserie temaer. Mange piger i denne aldersgruppe stadig som prinsesse, Barbie og generelle søde temaer også. Spørg din datter til at vælge og et tema og udvælge dekorationer. At blive involveret i processen kan bidrage til at sikre, at hun virkelig værdsætter det endelige resultat.

Ocean og havfrue temaer

Oprette en magiske havet, stranden eller havfrue tema til din 7-årige. Fokusere på havene kun eller kombinere alle tre værelser til at afsløre en undervands display, der gør hende føler som om hun er i en ny verden, så snart hun går i sit værelse. Du kan gøre dette ved at male væggene blå eller lys grøn. Dekorere væggene med undervands hav væsen og havfrue væg klistermærker eller male et stort panoramisk havet vægmaleri på væggen. Hun måtte også gerne en strand solnedgang scene med delfiner dukker op til overfladen. Ansætte en kunstner, hvis dit budget tillader, for nogle aspekter af udsmykning. Du og din datter kan også hænge op billeder af havfruer eller havdyr og derefter bruge en hot limpistol til at pryde kanterne på de ruder med små muslingeskaller. Køb gardiner og sengetøj, der passer til temaet for rummet.

Dukker og prinsesse temaer

Din lille pige kan også foretrækker et værelse med sin favorit legetøj. Dekorere en pink og lilla Barbie-tema plads til en pige, der indsamler Barbiedukker sammen med tilbehør som en lyserød Barbie corvette og mansion. Placer palæet på en tabel i hjørne af lokalet og sætte pink og lilla plast placeringer under bordet. Fylde disse placeringer med Barbie tøj, møbler og andet tilbehør. Installere hylder og vise hendes favorit opkøber eller særlige tillæg dukker på standere placeret på hylderne. Look for Barbie væg klistermærker og andre pink og lilla Barbie sengetøj. Bruge disse samme begreber, når du opretter en prinsesse eller andre dukke tema værelse. Hun kan lide en prinsesse værelse, der fokuserer på prinsesser og enhjørninger eller hun kan foretrækker et værelse der fremvisning af alle Disney prinsesserne.

Naturtemaer

Designe en natur-tema plads til en 7-årig pige, der elsker at tilbringe tid udendørs rideheste eller går camping. Bruge en hot lim til lim plast ivy vinstokke omkring billedrammer vise hendes favorit natur scener eller dyr i naturen. Du kan også fastklæbe vinstokke omkring de øverste grænser dressers, gavle og andre møbler. Hvis hun elsker heste, oprette en natur-tema, der viser billeder af vilde heste på væggen. Naturtemaer kan også indeholde andre skabninger som sommerfugle, frøer, guldsmede, skov scener og vandfald.

Sød og Fuzzy temaer

Mange 7-årige piger nyde søde fuzzy væsner som kaniner, hamstere, mus, killinger og hvalpe. Dette tema kan arbejde særligt godt for en lille pige, der allerede har en pet killing, kanin eller hamster. Male væggene lys pastel nuancer af hendes valg som pink, lilla eller gul. Købe væg-klistermærker, der ligner cute critters eller male dyr i tilfældig steder på væggen eller omkring kanten af rummet. Fyld rummet med legetøj og tøjdyr, der ligner disse søde skabninger og hænge op billeder på væggen af baby dyr. Dekorere med én vigtigste dyr i tankerne eller blande det op og funktionen alle slags kun lidt critters. Søger ensfarvet sengetøj, der passer til farven på væggene eller købe dyr-tema lagner, pudebetræk og dyner.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com