Dekoration idéer med neutrale toner med en åben trappe

November 18

Dekoration idéer med neutrale toner med en åben trappe

Mens en åben trappe lader i naturligt lys og gør dit hus føle sig mere rummelige, det kan også præsentere en alvorlig udsmykning challenge. De farver, du vælger at dekorere trappen skal koordinere med de nuancer, som du bruger i de rum, der omgiver dem eller du vil vinden op med en uoverensstemmelse mellem look. Som et resultat, er de bedste muligheder, når dekorere en åben trappe neutrale toner, der arbejder med de fleste farvepaletter. Du kan vælge fra en bred vifte af neutral-tonet dekorationer, at tilføjer karakter til din trappe og supplere den indretning, som omgiver den.

Maling af trapper

Fordi de faktiske trapper i en åben trappe er udsat, kan dækker dem med et frisk lag maling straks give dit værelse, foyer eller gangen et nyt look. Neutral maling farver er din bedste mulighed, fordi de vil blande med mange farve ordninger, du måtte have i området i dit hjem, hvor trappen er placeret. For en frisk, lyse look, male risers din trappe en sprød hvid skygge og efterlade slidbaner med en naturlig træ finish. Hvis du foretrækker at male hele trappen, prøve en creme eller elfenben skygge for en blødere look. Bruge en tan eller grå farve, hvis du ønsker at tilføje dybde og dimension til rummet.

Vælg en dekorative væg Finish

Hvis din åben trappe har en nøgne væg bag det, spice op udseendet af rummet ved hjælp af en dekorativ maling behandling. Faux finish er en nem måde at tilføje tekstur til den væg, og neutrale nuancer kan lide tan og grå er ideelle til teknikker som sponging og ragging. Hvis du foretrækker en mere finurlig udseende, skal du oprette en monokromatisk stribet eller polka-prikket væg i tan eller grå nuancer. Vælg flere nuancer fra familien samme farve til dit design. Hvis du male striber, måle væg for at afgøre, hvordan brede striber og bruge tape til at markere off sektioner for hver farve. En polka-dot design, bruge runde stencils i varierende størrelser til at oprette prikker på din valgte baggrundsfarve. Bruger monokromatiske, neutral toner skaber en subtil look men stadig tilføjer dekorative flair til din trappe og området under det.

Tilføje en Runner

Tilføje en runner til din åben trappe er en nem måde at give det en mere dekorative look. Du kan finde løbere i et udvalg af neutrale farver og mønstre, så vælge en, der passer til indretningen i området omkring trappen. En solid creme eller elfenben runner kan varme en kedelig entre eller foyer, mens en grå runner kan bidrage til at forankre en bred og åben plads. Du kan også vælge en mønstrede runner at funktioner neutrale nuancer at tilføje visuelle interesse for din trappe. En blomst mønster giver et blødt look, men en dristigere geometrisk mønster i hvid, sort og grå toner kan være en bedre egnet til et hjem indrettet i moderne stil.

Vise sort-hvide fotos

Væggen bag en åben trappe er ofte bruges til at vise familie fotos og andre sentimental billeder. Selv om det er et ideelt sted for denne type af galleri, kan de forskellige farver i dine billeder oprette en travlt med at kigge efter din trappe og det omkringliggende område. I stedet for at hænge Farvebilleder, har sort/hvid-kopier af dine favorit billeder lavet for at give dem en neutral tone. Brug sort eller hvid rammer for at holde fotografier at holde udseendet, rene og enkle. Du vil stadig have et galleri af dyrebare familie minder, men det vil give et mere elegant look, der ikke konkurrerer med farveskema i rummet under trappen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com