Dekoration ideer til ovenfor kabinetter

October 7

Hvis du har højt til loftet i dit hjem, er der sikkert en masse åben plads mellem toppen af dine køkkenskabe og loftet. Mens det åbne areal er upraktisk at gemme elementer du skal regelmæssigt adgang, er det et perfekt sted til at skabe iøjnefaldende viser af store emner, at tilføjer karakter og farve til rummet.

Wicker og bambus

Kurve og bakker fremstillet af vævet naturlige fibre tilføje varme til rummet. Du kan vise kurvene i forskellige vinkler og stå bakker mod væggen eller hænge dem med knap nok synlige efterbehandling negle. Farve, tilføje nogle silke blomster til et par af kurvene og ændre blomster hver sæson for at give rummet en frisk udseende.

Keramik og porcelæn

Overdimensionerede punch skåle, kage står og skåle solgt på bytte mødes, loppemarkeder, sparsommelighed butikker og garage salg er gode dekorationer for køkkenskab toppe. Da varerne er utilgængeligt og ikke tilgængelig for nærmere granskning, kan du vise kuriositeter med skønhedsfejl og chips. Dekorative plader kan vises på plade staffelier eller hang på væggen med plade indehavere. Vaser og urner for stor til tabeller kig lige på plads på toppen af høje køkkenskabe.

Billeder og malerier

Hvis du har et køkken tema, støtte det med billeder og malerier af relaterede elementer. For eksempel, hvis din indretning er land fransk, udfylde den øverste hylde med indrammede reproduktioner af franske landskab malerier eller smedejern fleur-de-lis designs i forskellige størrelser og farver. Fyld hylden med gamle fotografier af mad, vin, apparater og andre køkken-relaterede emner. Collager af farverige frugter og grøntsager kasse etiketter tilføje personlighed til rum, som gør indrammet plakater af gammeldags mad og drikke reklamer.

Glasvarer og kogegrej

Candy glas fra almindelige butikker og farvede glas dunke ser godt på høje hylder tomme eller fyldt med tørrede bønner, glasperler eller andre farverige elementer. Gamle soda pop flasker give hylde personlighed. Antik kobber køkkengrej samt gamle køkkenmaskiner og værktøjer gør attraktivt og interessant hylde viser.

Tips og råd

Før du begynder at plukke ud display elementer, omhyggeligt måle højden af det åbne rum. Varer lidt højere end pladsen kan lænede sig mod væggen eller lagt på deres sider. Sørg for at vælge store, fede varer til plads, som små gå ubemærket hen, når de ses fra en afstand. Gruppere flere lignende elementer sammen for at trække øjet ind i skærmen. Forlader rigelig plads omkring hver dekoration sikrer, at det vil få den opmærksomhed, det fortjener, og ikke er overvældet af rod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com