Dekoration ideer ved hjælp af uldne tørklæder

April 3

Dekoration ideer ved hjælp af uldne tørklæder

Par ting fremkalde blødhed og varme som uld. En farverig uld tørklæde er det perfekte tilbehør til vinterdage, tilføjer blot de højre strejf af mode til en ellers praktiske kolde vejr ensemble. På samme måde, det virker som en klædning, vil en uld tørklæde i dit hjem--bruges som en dekorativ accent--give ethvert værelse instant flair mens samtidig at gøre miljøet føle varmere. Som en bonus lader shopping Genbrugsbutikker i uldne tørklæder dig skabe hygge på billige.

Bordløbere

Intet ser ud mere golde på en vinterdag end en nøgen tabel. Alt det glat glas og poleret træ, der ser så cool og indbydende i sommeren er nok til at gøre dine tænder klaprer når vinden hylende. Varme ting op af draperinger en bred uld tørklæde ned i midten. Faste stoffer, plaider eller striber i dristige røde, appelsiner, russets eller guld virker bedst at fremhæve poleret træ. Tilføje et par offerfund lys omkring en stor kobber skål fyldt med lyse røde æbler til toppen det hele væk.

Stol gardiner

Bred tørklæder er perfekt erstatninger for pladskrævende afghanere over ryggen af stolene, og lettere at vaske når det er nødvendigt. Vælg neutral tans, grå og cremer til at tilføje varme uden modstridende farve i din indretning eller prøv livlige mønstre – plaider arbejde særligt godt. Du kunne også wrap et tørklæde omkring en kaste pude og fastgøre den på plads med en bue til at give ekstra appel til en hyggelig stol.

Små rører

Rulle op et par farverige tørklæder og kaste i en smuk kurv i nærheden af hoveddøren til at oprette en hurtig double-duty tilbehør til dig og dit hjem. Brug matchende tørklæder som tie-backs på gardinerne. Hænge en sæsonbestemt krans fra en uld tørklæde i stedet for den sædvanlige bånd, eller wrap et par halstørklæder runde en hoop til at gøre en hel krans fra tørklæder. Sy siderne og ene ende sammen, så ting med fiberfyld for en styrke. Wrap baserne af potteplanter med deres egen LUN tørklæder, eller blot hænge et par fra pinde for farve i en post hall.

Tilføje dem

Hvis et tørklæde ikke vil gøre for din valgte idé, kan du overveje at sy dem sammen for at gøre større materiale. Flere tørklæder af samme længde syet side om side, tilføje til en one-of-a-kind filtet afghanske. Forlade en hoved-sized plads unsewn i midten--mellem to strimler--at skabe en varm pull-over poncho, der også fungerer som en stol kast. På samme måde, du kan oprette sengetæpper, pude dækker og andre varme og uldne tilbehør ved syning så mange sammen efter behov.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com