Dekoration indretning

March 14

Ønsker du at blive en indendørsarkitekt eller en interiør Designer? De er ikke det samme, selvom begge skal have et kunstnerisk øje, en sans for stil og en stor del af kreativitet. Interiør Designer skal have forståelse for arkitektur og byggeri, og en god forretningsmand, der kan styre mennesker, budgetter og kunderelationer. En indendørsarkitekt skal være i stand til at gennemføre en kundes vision og præferencer og plan interiør, der er attraktive og praktiske.

Instruktioner

Sådan Bliv en indretningsarkitekt eller dekoratør

•Requirements at blive en godkendt, professionel interiør Designer varierer fra stat til stat. Hvis du er forpligtet til at videregive det Nationalråd for Boligindretning kvalifikation certificering, skal du seks år kombineret uddannelse og fuld eller deltid erhvervserfaring. Med en Bacheloruddannelse i Boligindretning skal du mindre erhvervserfaring; Hvis du bare har en to-årig tilknyts grad, vil du har brug for mere erfaring faktisk arbejder inden for Boligindretning.

For at blive en indendørsarkitekt, du er ikke forpligtet til at videregive NCIDQ eksamen, og der kræves ingen formel uddannelse eller eksamen. Dog vil du blive informeret om de nyeste trends, og udvikle dine færdigheder. Udnyt Interiør Design klasser, der er tilgængelige i dit område.

•Become vidende om sikkerhed og bygningsreglementer, hvis du er ved at blive en interiør Designer. Koderne varierer, afhængigt af om du beslutter dig at koncentrere sig om bolig design eller specialisere sig i at designe for visse miljøer, såsom hospitaler og plejeinstitutioner, corporate indstillinger, restauranter eller hoteller. Som en interiør Designer, kan du arbejde med arkitekter, udviklere og byggefirmaer.

Hvis du er ved at blive en indendørsarkitekt, vil dit engagement komme efter arkitektur, design og konstruktion er afsluttet.

•Lære forskelle i udsmykning tendenser såsom de toscanske, Eclectic, Goth, land fransk og land stilarter. Ser opnåede resultat fra forskelle i farve vægt, møbeldesign, stof, materiale og endda historie. For eksempel, den toscanske stil udviklet sig gennem tiderne, herunder den lækre italienske renæssance æra. En toscansk udsmykning kan indarbejde smedejern rulle arbejde, rundede buer og fokus på solbeskinnede farver i fliser og sten. Der er en fascinerende historie bag hver udsmykning tendens. Lære historien bag udseendet vil inspirere måder til at oprette den.

•Fastsætte værelse interiør og give skitser af møbler, dens placering og arkitektoniske detaljer, især som en interiør Designer. Både dekoratører og designere vil kombinere farveskemaer, stof farveprøver og fotografier med skitser til værelse i en sammensat "storyboard". Denne vejledning vedrører alle køb og ændringer. Nu Begynd din skattejagt for møbler og tekstiler, der forvandle storyboardet til en reel interiør.

• Budget jobbet. Ved at tage opgørelse over hvad klienten kan bruge fra eksisterende møbler og tilbehør, kan du begynde at formulere et budget. Beslutte hvad der skal blive erstattet, inddrives, malet og har købt ny. Arvestykker, antikviteter og elskede møbler skal måske fornys for den nye indretning.

•Begin shopping for møbler, brug af storyboard du har oprettet, for at være tro mod den udsmykning stil og farveskema, og også det budget, du har arbejdet ud. Du og din klient kan falde i kærlighed med en anker eller "helten" stykke, omkring hvilke alt andet flyder.

•Lære hvordan forskellige stoffer er ønskeligt for visse anvendelser. For eksempel, skal møbelstof være holdbart og nemt at rense ud over udførelsen af farveskema og udsmykning stil i rummet. Glarmestre og gardiner vil muligvis kræve helt forskellige stoffer, og endnu skal være kompatibel i farve, mønster og udsmykning stil.

•Sørg kunstner når det kommer til interiør maling. Ikke kun gøre farver varierer afhængigt af den udsmykning stil valgte, ny maling teknikker vrimler. En teknik vil skabe en ældre, tekstureret stuk udseende; en anden vil resultere i en lysende kinesisk lak. Blive fortrolig med de teknikker, der anvendes til at oprette forskellige udseender og finde håndværkere og kunstnere, der kan opnå det.

•Acquaint dig selv med alle de gulvmaterialer og tendenser i dag. Populær ones omfatter tæpper og trægulve, naturligvis, og også laminerede gulve, der ligner hårdttræ. Keramiske fliser tilføje rigdom; marmor gulve tilføjer traditionel elegance. Naturligt stengulv har en rustik look, der går godt med Middelhavsområdet og gamle verden indretning. Den vigtigste faktor i gulve er ofte sin regning.

•ENRICH Boligindretning med belysning, væg udsmykning, skulptur og malerier, væg hængninger, reoler og objets d'art. Disse sidste hånd og minutter detaljer give plads eller hjem en udseende er afsluttet. I virkeligheden, kan bare ved at ændre og flytte tilbehør, du ændre hele fornemmelsen af et værelse.

•Weigh risici og fordele med selvstændig vs arbejder med et design firma, møbelforretning eller udsmykning franchise. Frihed og selvstændighed, du nyder, at have din egen virksomhed kan ikke opveje usikkerheden af likviditet og behovet for at gøre din egen bogføring og planlægning. Som en indendørsarkitekt er en stilling på en fine møbler butik hjælpe kunder dekorere omkring køb de gør en god og lærerig oplevelse.

Tips & advarsler

  • Indretningsarkitekter er licenseret fagfolk, men indretningsarkitekter har ikke kan godkendes.
  • Indvendige udsmykning og design er meget konkurrencedygtige felter. Beskæftigelsen i industrien ventes at vokse så meget som 17 pct. i 2014.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com