Dekoration til din ryg veranda

June 23

Tilbage verandaen i et hjem er et sted, som du og din familie kan bruge til at indsamle, slappe af og spise. Mens tilbage porches skal være funktionelle, er de kan også indrettet godt for at sikre medlemmerne af din familie nyde at være i rummet. Dekorationer vil typisk være vejrbestandig, medmindre du har en helt afskærmet-in veranda.

Plantageejere

Selvom du har haver i din værftet, er opsætning af plantageejere fuld af blomster eller urter et ideelt back veranda dekoration. Når du sidder på din veranda, vil blomsterne tilføje farve, duft og skønhed. Almindeligt anvendt urter i plantageejere gøre til en funktionel dekoration, især hvis dit køkken er på bagsiden af dit hjem og har en døråbning på verandaen. Hvis våbenhuset er dækket, hængende blomster kurve tilbud privatliv.

Springvand

Mange mennesker anser lyden af rindende vand afslapning. Hvis du kan lide rindende vand, er et udendørs springvand ideel til en ryg veranda. Fontæner fås i en række designs fra rustikke, naturligt udseende vandfald til Zen-inspirerede templer. Et springvand er ideel i denne placering, fordi mange hjem har power salgssteder i området. For at gøre springvandet nemt at administrere, sæt det i til en timer, det vil køre i løbet af dagen, men slukker om natten.

Statue

Haven butikker sælger cement og plast statuer der passer til næsten enhver interesse. Hvis du kan lide dyr, for eksempel, vil en statue af en hund, kat eller frøen hjælpe dekorere området. Hvis du har en mystisk side, er angel og guiden statuer ideelle. Udendørs statuer kan også afspejle din personlige filosofi, som du kan vælge en statue af Buddha eller en af en kristen helgen.

Årstidens

Når du dekorere din ryg veranda, behøver dekorationer ikke at forblive på plads for hele året. Årstidens dekorationer er ideelle til at holde området festlig og lokkende, uanset måneden. I foråret, plante blomster som tulipaner i plante. Summertime dekorationer kan omfatte vindspil. I efteråret, en balle hø, græskar og græskar skabe en høst eller Thanksgiving tema. Om vinteren kan du opretter is lysarmaturer for offerfund stearinlys eller endda bygge en snemand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com