Dekorationer fra 50erne

November 4

Dekorationer fra 50erne

Hvis du ønsker at give dit hjem en retro stemning, forbedre det med dekorationer fra 1950erne til en autentisk udseende. Vælg tekstiler, mønstre og udsmykning stykker der minder om den svundne tid. Du kan bruge antikviteter eller realistiske replikaer, afhængigt af din udsmykning budget. Bruge familiens arvestykker som home decor som en cost-venlige og sentimentale touch.

Wall Decor

Forbedre ethvert rum med 1950s væg udsmykning. Nelson Sunburst ure var både nyttig og dekorative i 1950 ' erne. Formet som solen med individuelle eger kommer fra centrum, var ure tilgængelige i både metal og træ designs. Ure med sølv eller Guld finish vil give dit hjem en moderne eller elegant flair. Hvis du foretrækker et mere rustikt udseende, vælge en sunburst ur lavet af træ. Hænge uret over en pejs eller en seng til at oprette et værelse brændpunkt. Hænge vintage porcelaensplader byder på delikate blomstermønstre og guld fælge i en gruppering på en væg over et køkkenbord eller en sofa.

Belysningselementer

Lyse op dit hjem med en ægte 1950 'er-stil. Stativ-stil bordlamper prydede sengelamper, sideborde og andre overflader i 1950 ' erne. Lamperne har flere typer af baser, herunder sølv, guld eller sort metal, til at koordinere med en bred vifte af stilarter, home decor. Vælg en lampe skygge materiale, såsom aluminium, linned eller krom, afhængigt af dine præferencer. Når de placeres på et skrivebord eller en sminkebord, vil lampen give en plads en autentisk 1950s udseende. Som en elegant touch, hænge en antik 1950s lysekrone med differentieret, facetslebet glas diske og en chrome metal støtte i midten af et rum.

Tabel forbedringer

Straks opdatere enhver tabel overflade, såsom en kop kaffe eller middagsbordet, med vintage indretning stykker. Høje tulip vaser vil indgyde dit hjem med en elegant, vintage appel. Tulip vaser, som har tynde, cylindrisk organer og brede åbninger, var populære home decor poster i 1950 ' erne. Vælg en klart glas vase til et traditionelt look, eller vælge en turkis eller pink glas version som en retro tryk. Du kan også finde keramik og mælk glas tulip vaser til at matche dit hjem decor stil. Give dit hjem en legende look med 1950 'er-stil slik retter. Der er en bred vifte af slik parabol stilarter at vælge imellem lige fra iriserende turkis til mælk glas. Placere en piedestal-stil, låg glas slik parabol på din sofabordet for en charmerende, vintage look. Udfylde en rød eller blå hane-formet slik parabol med nostalgisk slik, såsom sort lakrids, liv opsparere eller Smarties.

Tekstiler

Tekstiler med nostalgisk mønstre fra 1950erne vil låne en charmerende look til dit hjem. Indstille vaser med blomster og lysestager på vintage blonde doilies eller silke tørklæder. Hænge røde kirsebær-mønstrede eller hane-mønstrede gardiner, og accent dem med en matchende cookie jar og køkkenbordet dunke. En enkel måde at opdatere en neutral-farvet sofaen eller sengen dynen er med vibrantly farvet fugl-mønstrede smide puder, som minder om autentiske 1950s indretning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com