Dekorationer i 1970 ' erne

April 8

I 1970 ' erne var en æra, hvor nyskabelser og revolutionerende design af i 1960 ' erne blev institutionaliseret og indtastet mainstream. Lyse farver, syntetiske materialer og dristige design domineret hjemlige indretning. Høje hår, store biler og brede bukser blev suppleret i husstanden af rulletobak tæpper, chunky møbler og den amorfe glød af lava lampe.

Lyse farver

I tøj, kunst og indretning var i 1970 ' erne alt om farve. Sengetæpper, tæpper, tapet og bordplader kunne findes i nuancer af citrongul, primær rød, dyb guld eller limegrøn. Avocado-farvede apparater var særlig populær. Indretningen featured store malerier og tegninger, der understregede samspillet mellem stærke farver i abstrakte mønstre. Den naturlige træ trim og gulve, der var almindelige i 1950erne og 1960s gav måde at overflader malet i mange forskellige nuancer.

Tunge stil

Møbler fra i 1970 ' erne featured design, der blev påvirket af råt ben og monumentale struktur af middelalderlige design. Mange sofaer og stole var solidt træ arme, ben og kantning, der ville være forsætligt "bedrøvet," hvilket betyder, at de ville have buler og pletter af sort maling føjet til dem som en del af fremstillingsprocessen. Faux-sten accenter omkring pejse og på hus facader var også populære. Monolitisk kuriositet kabinetter blev fremvist i mange huse, lavet af mørk brun træ finer og fyldt med rekordstort album, billige afrikanske udskæringer og skole fotos af børn i rugby shirts.

Højt mønstre

Plaid var uhyre populær i 1970 ' erne. Plaid puder på møbler konkurrerede med plaid tapet og plaid pantsuits. Ekkoer af i 1960 ' erne kunne ses i glimrende-farvet blomst mønstre, der blev anvendt til alt fra tapet til linoleum gulvbelægning til retter. Kunst og dekoration, påvirket af den Op Art af 1960erne, featured fed geometriske former, nogle gange inkluderet optiske illusioner, der gjorde todimensionelle flader se tre-dimensionelle.

Funky tilbehør

Visse karakteristiske tilbehør er blevet ikoner af 1970 's stil og har nydt vækkelser i de efterfølgende år. Populære i dag, lavalamper er plexiglas kegler fyldt med olie og smeltet plastik. Når de varme, svæver den smeltede plastik rundt i amorfe klatter. Fiberoptik blev brugt til at oprette nyhed lamper lavet af hundredvis af hvide fibre, der lyste i forskellige farver i enderne. Ærtepose stole var vinyl poser fyldt med bittesmå Styrofoam perler, giver en groovy sted for folk at slappe af. Rulletobak tæpper var meget populære i 1970 ' erne. Selvom det er svært at holde rent, var deres pelsklædt overflader blød på fødderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com