Dekorationer til Baby brusebad med en Stork tema

March 5

Dekorationer til Baby brusebad med en Stork tema

Lige som baby navne voks og aftagende i popularitet, shower temaer kommer og går. Men ligesom navne Elizabeth og John, en stork baby shower tema er en traditionelle og tidløse valg. Find dekorationer, plader, gaver og kager, der fremhæver dette tema, og gøre dit eget papir storke til at hænge på væggene, hvis du ikke kan finde dem på håndværk eller part butikken.

Stork balloner

Søg part balloner med stork og baby illustrationer på dem. Købe pink eller blå balloner, afhængigt af kønnet på barnet. Hvis du ikke kan finde balloner med stork og baby illustrationer, skal du sætte klistermærker på dem, efter at du har blæst dem.

Papir storke

Gå til butikken for part, og finde papir storke transporterer babyer til at hænge på væggene i bruseren. Du kan også gøre din egen hvis du har nogle kunstneriske evne. Brug en blyant til at tegne en stork med en baby på en stor 13 af 13 ark karton. Skåret ud Storken, og bruge en hvid farvekridt til at farve storken fjer og krop. Den hvide oliekridt er lidt lysere end hvidt papir, så det gør storken skiller sig ud. Bruge en sort oliekridt at oprette storken øjne og skitsere omkring fjer. Bruge en fersken eller brun farvekridt til at farve barnets hud, afhængigt af moderens farve. Farve baby tæppe, blå eller pink som prikken over i'et.

Plys Stork med en Baby

Gå et skridt videre ved byder på en stor Plys udstoppede dyr stork med en baby dukke i et pink, lilla eller blå modtagende tæppe. Pak dukken i tæppet, og binde det i enderne. Sætte den bundne tæppe over stork's næse, hovedet eller skulderen. Placer denne dekoration på den aktuelle tabel.

Stork Punch Bowl

Ingen baby brusebad er komplet uden kolde drikkevarer. Oprette en stork-tema punch skål fyldt med moderens foretrukne type punch. Placerer bittesmå plast storke transporterer babyer inde en ice cube bakke, og fyld den med punch. Fryse isterninger, og fylde en skål med blå punch og overlade det i køleskabet indtil partiet begynder. Efter gæsterne begynder at ankomme, placere punch skål på bordet og hæld storken isterninger inde i skålen. Hvis det er muligt, sæt en stor stork med en baby nær ydersiden af skålen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com