Dekorationer til en piges værelse

May 15

Dekorationer til en piges værelse

Vælg indretning for en piges værelse baseret på smag, interesser og foretrukne farver af den pågældende pige. Mange forældre vælger lyse, muntre farver til at dekorere pigernes værelser. Uanset hvilken farvepalet, du vælger, forsøger at indarbejde din farve historie ind i stuen. Herunder glamourøse, kan opsigtsvækkende dekorationer ind i stuen skabe en spændende plads for din datter at vokse op i.

Kalkmalerier

Vægmalerier kan tilføje dybde til et rum og indstille tonen til indretningen. Hvis du ikke er op til udfordringen at male et vægmaleri, leje en lokal kunstner til at male det, eller sende en flyer i en nærliggende Universitet art bygning. En anden mulighed er at bruge væg decals. De skabe en lignende effekt, men er aftagelige og ofte er billigere. Uanset hvilken indstilling du beslutter dig for, Sørg for billedet i maleriet afspejler barnets personlighed.

Lysekroner

Tilføje en lysekrone til en piges værelse straks tilføjer glamour. Prøv at placere det i nærheden af et spejl til at gøre en fortryllende påklædningsområde. Selv om mange lysekroner er dyre, er dem lavet specielt til en pige soveværelser mindre og en hel del billigere. Hvis du ønsker lysekrone til at lyse op, vil det koste mere end indstillinger, der er til pynt kun.

Forhæng

Hvis du vil oprette en beroligende atmosfære med en dramatisk flair, hænge gardiner fra loftet. Hænge gardiner til at bryde op store værelser, men for en mindre værelse prøve draperinger stof mod en væg eller vindue. Dette kan tilføje interesse for rummet og giver rummet en blød, indbydende touch.

Animal Print Talsmanden

Udsmykning med en dyr print Talsmanden, såsom leopard eller zebra, giver en piges værelse nogle spunk. Det kan tilføje en legende touch til rummet og ifølge designer Eric Lysdahl, låne en "særpræget flair til rummet." Animal print dyner er tilgængelige online og på mange detailhandlere i en bred prisklasse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com