Dekorativ kål planter sælges i Florida

May 15

Dekorativ kål planter sælges i Florida

Dekorativ kål er medlemmer af slægten Brassica oleracea af grøntsager, og disse prydplanter bringe attraktive nuancer af blå-grøn, lilla, magenta og hvid til vinter haver. Også kendt som "blomstrende" kål, disse dekorative grøntsager låne lyse farver og fancy løv til haver da vejret køler. I Florida fødevarebutikker, landmænd markeder og shoppingcentre er forskellige sorter af blomstrende kål, som faktisk ornamentale hybrider af de velkendte spiselige grøntsager, tilgængelige på individuel basis.

Dynastiet serie

Dynastiet serie af dekorativ kål fås i varianter af pink, rød og hvid, og alle nå højder på omkring 15 inches, funktion glatte blade kantet med flæser og omgiver en farvestrålende center. Dynastiet røde og pink sorter modne med blade af en blå-grå farve med centre byder farver fra dybe røde farver at lyse pinks som vejret køler, mens de hvide underholdningsarrangementer off grønne blade med en cremet hvid center. Kigge efter frø og planteformeringsmateriale af denne ornamentale veggie i Florida Planteskoler i løbet af sensommeren og tidlige efterår for optimal skærme.

Iskolde fingre

Den iskolde fingre række dekorativ kål er tilgængelig i Florida for foråret og efteråret viser, som det gør godt i de milde vintre i syd. Denne ornamentale kål anses en dværg, da den vokser tæt op til 18 inches i højden og bredden med dybt snit, "kruset" sølv-blålige blade, der vokser i alle retninger omkring en lyse maroon-lyserød center. Længere frost forbedre farven på iskolde fingre kål, som er højt respekteret som en af showiest ornamentale kål tilgængelige.

Pigeon serie

Bladene af Pigeon serie dekorativ kål er glat og grøn med bølgede kanter omkring centre i dyb rød, lyse lilla nuancer og ren til off-white farver. Anlæggene vinter top på 18 inches i højden, og funktionen glat, runde hoveder og lidt vinkede blade. Tjekke med din lokale Florida planteskole, foder butik eller landmænd marked for sæsonbestemt tilgængelighed af transplantationer eller frø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com