Dekorative badeværelse belysning

November 23

Dekorative badeværelse belysning

Du har installeret en ny forfængelighed og badekar og endda inkluderet en bidet i dit nye badeværelse. Du har malet, tapetseret og satte gulvbelægning, og nu er det tid til at overveje, hvad Belysningsarmaturer til brug. Ikke bare gå ud og købe den første badeværelse armatur du se. Overveje ikke blot stilen af dit nye badeværelse og typen af inventar, der mest æstetisk ville supplere det, men tænke over hvordan du vil bruge lys. Vil det være opgave belysning, ambient belysning eller primært dekorativ belysning? Overveje ikke blot udformningen af de lampen, men hvor det vil være placeret og hvilken type pære skal bruges for de bedste resultater.

Dekorativ belysning

Dekorativ belysning, kan uanset om det er i et badeværelse eller et andet rum, ikke fungere godt som opgave belysning, der er specifik belysning, der tillader dig at se, så du kan udføre opgaven ved hånden. Dekorativ belysning er prikken over i'et, det smukke tilbehør, at uventede touch, der ikke kan være yderst funktionel, men øger rummet på grund af sin skønhed, stil og/eller design. Lav-watt vedhæng inventar og lysekroner ville falde i kategorien dekorativ belysning. Et smukt designede overhead lampe eller væg sconce kan virkelig modregne din badeværelse og gøre det endnu mere smuk, at give dit badeværelse at "wow" faktor. Selvom væg sconces kan betragtes som dekorativ belysning, hvis korrekt anbragt kan disse dekorative lys gavne dig, når du laver en opgave, som anvender makeup, ved at levere belysning fra begge sider. Dekorativ belysning kan til tider være funktionelle samt pynt.

Opgave belysning

Når du anvender makeup, du har brug for opgave belysning, som er form for lys, der fremhæver et bestemt område - i dette tilfælde dit ansigt. Opgave belysning i dit badeværelse kan kun bruges, når du udfører en bestemt opgave--plukning dine øjenbryn eller farve dit hår, f.eks. Resten af tiden kan det slås fra.Opgave lys bør ikke kaster skygger, fordi det ville besejre deres formål. Nogle forbrugere finder, at ved hjælp af lodrette inventar, beliggende på hver side af spejlet, yder fremragende opgave belysning. Sørg for, at de lodret knyttet lys giver lige belysning til hver side af dit ansigt. For at eliminere genskin, bruge matteret pærer eller gennemskinnelig nuancer, der filtrerer lyset.Opgave lys kan være slanke metal for en moderne og moderne i design, vælger victorianske eller hvad stil du. Opgave lys er dekorative og nydeligt samt et funktionelt badeværelse værktøj.

Omgivende belysning

Omgivende belysning er hvad tilføjer stemning til dit badeværelse. Det er generelt bruges sammen med opgave belysning, der er afgørende. Omgivende belysning kan gøre dit badeværelse glød lysende, at skabe det perfekte tilflugtssted, hvor du kan slappe af og lade ned dit hår. Det foreslås at ambient-lysene kontrolleres af lysdæmpere, om lyset er en lysekrone eller forfængelighed lys, en væg sconce eller nogle typer af forsænket stativ, fordi det tillader dig at ændre mætningen af lyset. Når du befinder dig i karret iblødsætning, kan du dæmpe lyset eller slå det op, afhængigt af hvad du kan lide. Generelle belysningsforhold tendens til at belyse mod gulvet, ikke i retning af loftet. Selvom forskellige lyskilder leverer forskellige typer af lys til din badeværelse, kommer alle af inventar i elegant design og stilarter. Du vil kunne finde inventar, som passer til dit badeværelse udsmykning ordningen.

Forfængelighed lys

Når køber lys der omgiver din forfængelighed, Vælg pærer, der afspejler, hvordan du ser ud, når du går ud i naturligt lys. Pærer, der er hvid eller har en gul stemmer præcist ikke hvad din makeup vil se ud uden for.Neodym pærer omtrentlige sollys. Disse pærer har en lille blåligt skær og anbefales til brug i din forfængelighed lys.Hvis det er muligt, installere forfængelighed lys, der omfatter en lysdæmper, så du kan lysne eller mindske lyset afhængigt af dine behov på et givet tidspunkt. Halogen eller glødelamper inventar virker bedst.Forfængelighed lys er ofte center fase i dit badeværelse, et brændpunkt, så pluk flot inventar.

Forsænket belysning

Hvis du overvejer forsænket belysning i dit badeværelse, Sørg for der er en øjeæblet der delvist dækker lyset, og som du kan justere på vil. Dette vil tillade lys til at hoppe ud af væggen eller loftet, i stedet for at slå på dig, og det reducerer skygger og blænding. Forsænket belysning er imidlertid ikke bedst at bruge på forfængelighed, fordi det vil kaste nogle skygger på dit ansigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com